Masttekniker inom telekom

Masttekniker inom telekom

Vill du vara med och bygga upp Sveriges infrastruktur inom el/ tele? Älskar du höga höjder och spännande teknik? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service av telekomutrustning som sitter i mobilmaster runt om i Södra Sverige. Du arbetar hela vägen från bod till antenn, vilket innebär frekvent inslag av mastklättring på höga höjder. Du arbetar med att montera och uppdatera både hårdvara och mjukvara.

I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket ansvar. Du kommer här in tidigt i ett nytt team och har på sikt goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och god datorvana. Har du förståelse inom både mjukvara och hårdvara är det ett stort plus. Som person är du flexibel och självgående. Du trivs med teamarbete.

Skallkrav:
  • El- eller teknikprogrammet på gymnasiet
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av nätverk och fiber

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7-16
Ort: Lund

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. Företaget arbetar med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.