Kyltekniker till stort företag i Lund!

Kyltekniker till stort företag i Lund!

Är du en positiv person med stort intresse för service? Vill du bli en del av ett växande företag som satsar på sina medarbetare? Här är en tjänst för dig som trivs med eget ansvar och är serviceminded!

Ansök redan idag för att vara med i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Kyltekniker hos vår kund innebär ett brett arbete och en varierande vardag. Här kommer du som Kyltekniker ansvara för all Värme- och Kyltekniskutrustning och arbeta med att sköta service, underhåll, gå ronderingar och felavhjälpning och se till att allt fungerar hos kunderna. Det kan vara akuta ärenden där du behöver prioritera men även inplanerade ronderingar. Ute hos kunde arbetar du även med förbättringsförslag för kunds utrustning. Distriktet sträcker sig mellan Lund och Trelleborg och resor ingår i tjänsten.

Rollen som Kyltekniker ger dig möjligheten att arbete med varierande serviceuppdrag med mycket kundkontakt. Här blir du ansiktet utåt och får en viktig och spännande roll.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Drift och underhåll
  • Felavhjälpning och rondering
  • Bygga och skapa bra kundrelation
Din profil

Då du i rollen som Kyltekniker kommer arbeta med service ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ i ditt arbete. Du som Kyltekniker ska ha ett bra driv, vara ambitiös och öppen i ditt arbete. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill arbeta med ansvar och service.

Krav:
  • Arbetslivserfarenhet och relevant utbildning
  • Kyltekniskt certifikat
  • B-Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:

* Ytterligare arbetslivserfarenhet

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 07:30-16:15
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget levererar lösningar för nya och existerande fastigheter. De fokuserar på lösningar inom ventilation, byggautomation, kyla och VS.

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö i en trygg verksamhet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.