Junior utvecklare till familjärt företag i Lund

Junior utvecklare till familjärt företag i Lund

Vill du arbeta på ett företag där du kan göra skillnad? Är du utvecklare mot framförallt Backend och vill få chansen att lära dig mycket? Har du ett intresse för natur och geodata? Då kan den här tjänsten vara för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior utvecklare kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att utveckla och underhålla företagets egna programvara. Du kommer att ha kontakt med företagets supporttekniker genom vilka du kommer få i uppdrag att hjälpa kunder med implementeringar av förbättringar eller nya delar i programvaran. Du kommer även att få testa kod och funktioner inför nya lanseringar och dylikt.

Som ny på kontoret och i rollen kommer du att få en introduktion där du kommer att få en mentor som hjälper dig och du kommer även komma igång med skarpa projekt där du har stort inflytande.

Din profil

För att passa in i rollen som Junior utvecklare på företaget är du noggrann, strukturerad och genuint intresserad av kod. Du tar egna initiativ och är öppen och deltagande. Du får även gärna ha ett intresse för geodata.

Skallkrav:
  • Kunna visa upp projekt inom Backend, exempelvis av Object Pascal, Java eller dylikt
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Relevant YH- eller högskoleutbildning, exempelvis inom Systemvetenskap eller Backend
  • Erfarenhet av Object Pascal
  • Erfarenhet av SQL
Villkor

Område: Lund
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande och oberoende utvecklare av programvaror som syftar till att producera, förvalta och dela skogsbruksplaner. Med hjälp av dessa programvaror är det möjligt att se hur skogen kan komma att se ut om exempelvis 30 år. Programvarorna används av en rad aktörer, däribland av kommuner, skogsstyrelsen, gods och gårdar och sågverk.

Du kommer att arbeta på kontoret som ligger centralt beläget i Lund. Du kommer att vara en del av ett team på tre personer men har även fler kollegor på andra orter. Känslan på kontoret är familjär, öppen och positiv och kollegorna är varandra nära. Utöver arbetet kommer ni att tillsammans då och då åka iväg på konferens där ni får träffa medarbetarna från de andra orterna, gå på AW:s och hitta på andra trevliga aktiviteter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.