Junior utvecklare sökes till attraktrivt företag!

Junior utvecklare sökes till attraktrivt företag!

Är du nyutexaminerad, tekniktokig och älskar att programmera? Brinner du för hårdvarunära programmering och vill starta din karriär på ett företag som utvecklar, utmanar och hjälper dig framåt i karriären? Härligt, sök idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som embeddedutvecklare hos vår kund arbetar du med företagets grundprodukt, det du utvecklar ligger till grund för alla företagets produkter. Du ingår i ett extremt kompetent team och får dagligen jobba med riktigt duktiga utvecklare. Det är ett hjälpsamt klimat och du får chansen att lära dig otroligt mycket! Här jobbar du i projektform och har stor variation i vardagen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Experimentera och utveckla ny funktionalitet för att förbättra företagets plattformsportfölj.
  • Implementera och utveckla nya produktfunktioner och hantera komplexa problem.
  • Optimera inbyggd systemprestanda.
  • Fokus på lågnivåprogrammering
Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom IT, systemutveckling, teknisk fysik eller liknande
  • Erfarenhet av Linux
  • Engelska
  • Programmeringskunskaper, gärna C och Python
Meriterande:
- Erfarenhet från programmering på fritiden

Du är engagerad och vill uppnå resultat. För att lyckas och trivas i den här rollen så älskar du att programmera, du gillar utmaningar och problemlösning och du kan arbeta självständigt. Som person är du ödmjuk, positiv och ansvarsfull. Du gillar att jobba i ett högt tempo, komma med nya idéer och hitta lösningar på problem

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Lund
Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 aug 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världsledande inom det de gör. De erbjuder produkter och lösningar baserade på innovativa teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 2000 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa resultat. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här möts man av nytänkande, ett klimat där man hjälps åt och där mycket stora utvecklingsmöjligheter finns. Självklart får du en ordentlig introduktion, man månar om sina kollegor och vet att det är viktigt att få rätt förutsättningar för att lyckas.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.