Junior utvecklare med intresse för audio till Axis

Junior utvecklare med intresse för audio till Axis

Har du en teknisk utbildning och vill få chansen att bli en del av ett spännande och kreativt team som utvecklar framtidens teknologier kopplat till video och ljud? Missa då inte denna möjlighet!

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare hos Axis kommer du att ingå i deras avdelning Core Technology Media. Här blir du en del av ett innovativt och kvalificerat team på 17 personer som arbetar långsiktigt med att utveckla nya teknologier kopplat till video och ljudplattformar. Core Technology Media arbetar nära slutkunder för att förstå värde och utveckla nya koncept inom ett starkt partnerskap. Här finns ett driv för nytänk och att ständigt förbättra och ta nästa steg i utvecklingen av framtida teknologier.

Arbetssättet är Agilt och enligt Scrum-modellen där ni tillsammans i teamet kör planering varannan vecka samt Stand-ups tre gånger i veckan. Ni är uppdelade i mindre team på 2-3 personer där ni i nära samarbete med varandra täcker hela utvecklingskedjan från långsiktig övervakning och idéskapande till att bygga tekniska plattformar och utveckling av nya tekniker för marknaden.

Du kommer att arbeta med att utveckla kodbasen och underhålla den, främst genom C- och Phyton-programmering där de arbetar i en Linuxmiljö. Du kommer även att få arbeta med tester och se till att de fungerar korrekt, bygga upp ramverk inom de automatiserade testerna och jobba med felrapportering. Allting görs tillsammans i teamet, du kommer att få en mentor och bra med stöttning från dina kollegor!

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du som sökande har en teknisk utbildning, inom vilket område är brett men vi tror att du har ett stort intresse för att utvecklas i teknikvärlden. Du är en engagerad och innovativ person med en stark personlig drivkraft. Vidare tror vi även att du är en lagspelare och drivs av att hela tiden utveckla dig själv och teamet du jobbar i.

Skallkrav
  • Högskole-/civilingenjörsutbildning i data, teknisk fysik, elektronik, signal eller reglerteknik m. fl.
  • Kunskaper i C
  • Kunskaper av Linux
  • Engelska i tal och skrift


Meriterande
  • Kunskaper i Phyton
  • Kunskaper av Linux
  • Erfarenhet från video eller audio
OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: enligt ÖK

Placeringsort: Lund

Arbetstider: 08.00- 17.00

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.