Junior mjukvaruingenjör till testavdelning på globalt företag

Junior mjukvaruingenjör till testavdelning på globalt företag

Axis Communications söker nu nya kollegor till sina team inom Test. Är du högskoleingenjör inom Data/Elektro/Systemvetenskap med ett genuint intresse för teknik och problemlösning? Sök redan nu, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör på Axis får du möjligheten att vara med och utveckla och driva testlösningar genom hela livslängden från kravställning och utveckling till färdig produkt. Som testingenjör kommer du att ingå i ett team med både seniora och juniora testare som testar nyutvecklade videoprodukter (t.ex. nätverkskameror och video-encoders) i olika stadier av utvecklingsprocessen för att säkerställa kvalitén. Testningen är på systemnivå och sker både manuellt och automatiskt med såväl scriptade som utforskande metoder.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Analys och utveckling av nya testfall
  • Utveckling av testprocesser och metoder
  • Testplanering
  • Rapportering av teststatus inom utvecklingsprojekt
  • Delta i aktiviteter gällande verifiering och validering
Din profil

Som person är du kommunikativ, lyhörd, kvalitetsmedveten och en sann problemlösare. Du trivs med att styra över och driva ditt eget arbete framåt och du har en kapacitet att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för teknik, test och kvalitet, att du tänker som en problemlösare och är inte rädd för att gå på djupet i problemlösningarna ser vi som en självklarhet.

Skallkrav
  • Högskoleingenjör inom data/elektro, systemvetare eller motsvarande
  • Grundläggande programmeringskunskaper, med fördel i Java/Javascript, Python eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskap i Linux
  • Kunskap och förståelse av nätverk
Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722145453
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications AB är marknadsledande inom nätverksvideo och erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 1600 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa videoövervakningslösningar. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag för att sedan bli anställd direkt av kundföretaget.