Junior elektronikingenjör till unikt projekt

Junior elektronikingenjör till unikt projekt

Är du nyutexaminerad inom elektronik? Vill du arbeta med unika projekt som ligger i teknikens framkant samtidigt som du ges goda möjligheter att bredda din kompetens? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ditt första uppdrag kommer du arbeta med en ny kund på ett unikt och spännande projekt med test och verifiering för att kvalitetssäkra en produkt. Du får en inblick i hela produktens process och kommer arbeta med internationella kontakter. Arbetet med att kvalitetssäkra kommer vara brett och arbetsuppgifterna innefattar både tekniska tester och analys samtidigt som du löpande har dialog med utvecklare, leverantörer och slutkund.

I detta projekt ingår du i en grupp tillsammans med 20 kollegor, med en blandning av seniora och juniora. Du får under handledning starta på mindre uppgifter för att sedan utöka utefter dina kunskaper. Projektet sträcker sig över ca ett år, därefter uppmuntras du att bredda din kunskap genom att testa arbeta på andra område inom programmering och konstruktion.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt tekniskt intresse, nyfikenhet och engagemang för uppgiften. Du kommer vara en stor del i att driva projektet framåt i nära samarbete med din projektgrupp. Därför är initiativtagande, ett driv och en god kommunikativ förmåga av stor vikt.

Skallkrav:
  • Minst högskoleutbildning inriktning Elektronik
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande erfarenhet:
  • Erfarenhet inom programmering
  • Erfarenhet inom felsökning och test
Villkor

Start: Augusti eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8- 17, möjlighet till flexibel arbetstid
Ort: Lund

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag inom IoT (Internet of things). Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Här jobbar du i team och det är viktigt att du trivs på jobbet, det anordnas regelbundet roliga aktiviteter och resor. Du som ser jobbet som mer än bara en arbetsplats kommer att gilla att jobba hos vår kund, ta chansen att arbeta på ett av regionens roligaste företag!

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.