Junior UX/UI-designer med IT-bakgrund

Junior UX/UI-designer med IT-bakgrund

Har du erfarenhet från IT-branschen och brinner för UX/UI-design? Vi söker dig med stort driv, som alltid strävar framåt och trivs i en bred roll. Låter det som du? Ta chansen att utvecklas i en spännande roll hos vår härliga kund i Malmö/Lund!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som konsult och ditt primära projekt fokuserar på UX/UI-design. Här kommer du att förbättra och utveckla användarvänligheten i kundens CRM-system och du jobbar med allt från funktion till design. Självklart vill du att det ska se lika bra ut som det är lätt att jobba med för användaren! Som konsult får du även möjlighet till andra, spännande projekt som baseras på din bakgrund och vad du är duktig på. Det är en bred roll, vilket du gillar! För rätt person, med rätt inställning och driv finns stora utvecklingsmöjligheter!

Din profil

Skallkrav:
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom IT-relaterat område
  • Utbildning/stort intresse av UX/UI
  • Svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av UX/UI design
  • Kunskaper inom Java/Javascript
Vi söker dig som är en nyfiken och framåt, du arbetar gärna självständigt och vågar fråga när du behöver. Du trivs i en social roll där du träffar mycket nya människor. Du är strukturerad, kreativ och har ett genuint intresse för teknik. Vi ser gärna att du vill vara mångsidig inom IT och att du har en vilja att ständigt utvecklas inom området.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö/Lund
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande!
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722-145453
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort och mycket framgångsrikt teknikkonsultbolag. Fokus ligger på digitalisering och förbättring av kunders affärsprocesser. Här finns experter inom mjukvaruutveckling, informationshantering och affärsanslyser. Företaget ingår i en innovativ och spännande koncern som expanderar i södra Sverige vilket innebär att det finns riktigt spännande möjligheter för dig som är med på den resan!

Mer information om företaget och tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.