Junior .NET utvecklare till Axis Communication!

Junior .NET utvecklare till Axis Communication!

Är du i början av din karriär som utvecklare och har kunskaper i C# och .NET? Vill du fortsätta bygga dina kunskaper i ett tvärfunktionellt team där du får kombinera kundnytta med innovation och den senaste tekniken? Detta kan vara tjänsten för dig, sök idag!

Dina arbetsuppgifter

I denna rollen kommer du snabbt att bli en del av teamet, till en början får du testa på enklare uppgifter för att i takt med att du känner dig bekväm i rollen ta dig an mer avancerade projekt. Detta är ett team som nått framgång genom samarbete, de kör dagligen en Stand up där de pratar om pågående projekt och lyfter eventuella utmaningar. De arbetar mycket med parprogrammering samt är ute och träffar pilotkunder för att få feedback på produktens funktioner. Arbetssättet är Agilt och nya releaser släpps 1 gång per månad och demos utförs varannan vecka.

Detta är ett tvärfunktionellt team på 16 personer bestående av såväl juniora som seniora medarbetare. I teamet arbetar de med medelstora kunder där de har ett helhetsansvar att bygga och utveckla mjukvaran som binder ihop de olika komponenterna i produkten. Mjukvaran de utvecklar är VMS och den är skapad i C# och .NET.

Utvecklingsmöjligheterna i teamet är oändliga och det finns stora möjligheter att påverka och komma med nya idéer. Varannan fredag kör hela teamet Freaky Friday vilket innebär att de får ägna hela dagen åt självlärande. Tiden kan användas till kompetensutveckling, konceptutveckling eller har du kanske en idé som du vill testa och presentera? Du bestämmer!

Din profil

För att passa in i rollen ser vi att du är en kommunikativ person som brinner för att förbättra och göra kundnytta. Du är en lagspelare, empatisk och ser alltid till teamets bästa!

Skallkrav:
  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom exempel: Datateknik, systemutveckling eller spelutveckling
  • Svenska
  • Kunskaper i C#
Meriterande:
  • Arbetat med WPF
  • Erfarenhet av grafikprogrammering
  • C++
  • UX
Villkor

Startdatum: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägning.
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00-17:00, flextid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världsledande inom sitt teknikområde. De erbjuder produkter och lösningar baserade på innovativa teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 2000 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa resultat. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här möts man av nytänkande, ett klimat där man hjälps åt och där mycket stora utvecklingsmöjligheter finns. Självklart får du en ordentlig introduktion, man månar om sina kollegor och vet att det är viktigt att få rätt förutsättningar för att lyckas.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.