Junior Full Stack Developer med passion för front-end till Enersize i Lund!

Junior Full Stack Developer med passion för front-end till Enersize i Lund!

Vi söker nu dig som vill arbeta i en bred och varierande roll som Fullstack-utvecklare. Här får du chansen att arbeta med hela utvecklingsprocessen på ett spännande företag med sikte på att bli störs i sin bransch.

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Fullstackutvecklare kommer du arbeta med att utveckla företagets molnbaserade plattform som inriktar sig på energieffektivisering av tryckluft mot industrisektorn.

Här kommer du arbeta både med back-end och front-end med fokus på att bygga upp en helt ny front-end-lösning för plattformen. Med hjälp av Javascript, HTML5 samt Python kommer du programmera i AWS-miljö (Amazon Web Services) med att vidareutveckla befintliga och nya funktioner i plattformen.

Större mängder av data ska hanteras av mjukvaran och som Fullstackutvecklare kommer du arbeta med olika databaser, till exempel service- och grafdatabaser. Plattformen utvecklas både som en webblösning samt som applikation till Android och iOS.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Back- och Frontend-utveckling
  • Utveckla och underhålla API:er
  • Utveckla och underhålla befintliga samt nya funktioner
Din profil

För att lyckas i rollen som Junior Frontend-uvecklare krävs det att du är kommunikativ och flexibel i ditt arbete. Då detta är en junior tjänst ser vi att du är nyfiken, hungrig och duktig på att ta in information.

Krav:
  • Civilingenjör Datateknik
  • Engelska
  • Brinnande intresse för mjukvara samt gjort egna projekt på fritiden
Meriterande:
  • Erfarenhet av AWS och EDA
  • Matematik
  • Linux
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Lund
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Enersize Oyj bedriver verksamhet inom tryckluftssystem. Bolagets tjänster inkluderar utveckling och försäljning av analysverktyg för energibesparing inom tryckluftssystem samt konsultationstjänster inom samma fält.

Enersize Oyj:s plattform består av flera beståndsdelar; sensornätverk, molnlösning med big data-hantering och analysverktyg. Genom den data som sensorerna insamlar kan ineffektivitet och driftstörningar i tryckluftssystemet upptäckas och Enersize kan därigenom effektivisera tryckluftssystemet. Effektiviseringarna genererar energibesparing om upp till 30 procent.

Idag är dom 9 anställda runt om i Sverige med kontor bland annat Lund, Göteborg och Båstad.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.