Frontendutvecklare som vill göra skillnad!

Frontendutvecklare som vill göra skillnad!

Brinner du för, och vill arbeta med utveckling av medicinsk teknik som räddar liv?

Vi söker nu dig som vill arbeta med ledande teknologi i ett drivet team med hög kompetens, där du får vara med och göra skillnad.

Dina arbetsuppgifter

Som forntendutvecklare hos vår kund kommer du tillsammans med ditt team att arbeta enligt agila arbetsmetoder med utveckling av webbapplikationer. Här arbetar du med frontendutveckling av medicinsk bildhantering och visualisering i både 2D och 3D.

Arbetsuppgifter:
  • Mjukvaruutveckling av medicinska produkter (design, implementation och dokumentation)
  • Frontendutveckling
  • Medicinsk bildhantering och visualisering
  • Verifiering, validering och projektledning
Din profil

Du som söker har minst två års erfarenhet av utveckling i HTML/CSS och JavaScript. Du har även erfarenhet av minst ett av ramverken/biblioteken Angular, React eller Vue. Förutom detta är det ett plus om du har kunskap om UX och grafisk design. Du har passion för teknik och utveckling, älskar kod och pratar och skriver obehindrat på engelska.

Villkor

Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Lund, centralt
Arbetstider: Måndag-fredag, 8-17 med flextid
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723-016159
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med inspirerande ledarskap och höga visioner leder vår kund vägen i medicinsk forskning för att hjälpa patienter leva längre och bättre liv. De utvecklar avancerade produkter för bildanalys, för att tidigare kunna detektera och förebygga cancer. Vår kund värdesätter sin passion för patienten, sitt sinne för innovation och självständighet. Här får du chansen att kombinera ditt intresse för programmering med din vilja att göra gott - du är med och utvecklar produkter som räddar liv.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.