Fastighetstekniker till stort företag i Lund!

Fastighetstekniker till stort företag i Lund!

Är du en positiv person med stort intresse för service? Vill du bli en del av ett växande företag som satsar på sina medarbetare? Här är en tjänst för dig som trivs med eget ansvar och ett varmt gemenskap. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som fastighetstekniker hos vår kund innebär ett brett arbete och en varierande vardag. Som fastighetstekniker kommer du att ansvara och arbeta med service och drift mot hyresfastigheter. Du som fastighetstekniker kommer arbeta med att sköta service, underhåll, gå rondering och felavhjälpning och se till att allt fungerar i fastigheterna. Exempel på arbetsuppgifter är mindre snickeriarbeten, byte av låscylinder, underhålla dörrstängare etc. Rollen som fastighetstekniker ger dig möjligheten att arbete med varierande serviceuppdrag med mycket kundkontakt ute på fält.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Service av privata och kommersiella fastigheter
  • Kundkontakt
  • En varierande arbetsdag med serviceuppdrag
Din profil

Då du i rollen som fastighetstekniker kommer arbeta med service ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ i ditt arbete. Du som fastighetstekniker ska ha ett bra driv, vara ambitiös och öppen mot ditt arbete och dina kollegor. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill passa in i den positiva och utvecklande arbetsgruppen.

Krav:
  • Arbetslivserfarenhet och/eller relevant utbildning
  • B-Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Ytterligare arbetslivserfarenhet
  • Anläggningsskötarutbildning
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Lund
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget levererar lösningar för nya och existerande fastigheter. De fokuserar på lösningar inom ventilation, byggautomation, kyla och VS.

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö i en trygg verksamhet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.