Erfaren utvecklare med fokus på systemintegration till nystartad avdelning

Erfaren utvecklare med fokus på systemintegration till nystartad avdelning

Vi söker dig som har god erfarenhet av systemintegration och som nu vill ta nästa steg i din karriär. Du blir en central del i utformandet av en ny avdelning och har stor möjlighet att påverka utvecklingen framåt. Här blir du del av ett öppet klimat där engagemang och kundfokus utmärker företaget!

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team skapar ni kundanpassade lösningar genom systemintegration, främst inom plattformen ServiceNow. Du arbetar som mjukvaruutvecklare i ett team tillsammans med projektledare, verksamhets- och lösningsarkitekt. Dina kollegor i teamet tar tillsammans med kund fram en teknisk specifikation vilket du sedan arbetar utifrån. Projekten löper vanligen över 3-6 månader och parallellt arbetar du på 2-3 projekt.

Under din introduktion har du en mentor till stöd, du deltar på kundprojekt och till en början förekommer resor några dagar per vecka. När du kommit in i rollen sker resor enstaka dagar varje månad. Du har en stor frihet och flexibilitet att själv planera och påverka ditt arbete samt arbetsort.

Detta är ett företag som vill satsa långsiktigt på dig och din utveckling hos dem!

Din profil

Vi söker dig som har ett stort driv och vilja att vara en del av en växande verksamhet. Du trivs i en konsultroll med kundkontakt och nära samarbete med kollegor.

Skallkrav:
  • Flerårig erfarenhet av systemintegration, att anpassa och konfigurera standardsystem (såsom Microsoft Dynamics CRM, CA Service Desk, SAP).
  • Bred programmeringskunskap (Java)
Meriterande:
  • Erfarenhet av ServiceNow
  • Kunskap i .Net och C#
  • Certifiering inom ServiceNow eller ITIL Service Management
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Möjlighet till flexibel arbetstid
Ort: Lund

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med digitalisering och automation av affärsprocesser. Detta görs genom en nära dialog mellan företagets experter och kund, där fokus ligger på unika kundanpassningar som varar över tid. Genom digital automation och robotisering effektiviseras manuella rutiner och processer hos kunden vilket bidrar till ökad lönsamhet och snabbare resultat. Arbetet sker i team mot kunder inom både det privata och offentliga.

Med över tio framgångsrika år i branschen startade företaget under förra året sitt fjärde kontor, nu i Lund. Du som utvecklare kommer tillsammans med de sju seniora kollegorna fortsätta bygga verksamheten där. Detta med ett stabilt stöd och nära samarbete med de andra kontoren och konsulterna i Sverige. Detta är ett mindre företag med stora möjligheter och du kan bidra och påverka verksamhetsutvecklingen. Ett ödmjukt företag, med en positiv anda och samtidigt väldigt stora visioner framåt!

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.