C#-utvecklare till spännande tjänst inom IoT

C#-utvecklare till spännande tjänst inom IoT

Vi söker dig som brinner du för programmering i allmänhet och hårdvarunära programmering i synnerhet. Hos vår kund i Lund får du chans att jobba i en kreativ miljö med möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Urval sker löpande, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med utveckling och test i olika typer av projekt. Du kommer att utgöra en del i ett team om 11 personer, med en bra blandning av seniora och juniora kollegor. Perfekt för dig som vill lära dig mer!

Fokus ligger på hur uppkopplade enheter kommunicerar med varandra. Då det gäller hårdvarunära programmering förutsätter vi att du har ett intresse för elektronik och hårdvara. Det kan även komma att bli aktuellt med test och felsökning av mekanik och elektronik om du har det intresset.

Självklart får du en ordentlig introduktion och hjälp med att lyckas så bra som möjligt i tjänsten!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. Du älskar att lösa problem och är duktig på att komma på lösningar. För att lyckas i den här rollen så är du engagerad, nyfiken och har en stark vilja att lära dig så mycket som det bara går.
Då arbetet sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du trivs med stort eget ansvar och är ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor.
  • Eftergymnasial utbildning inom data, elektronik eller likvärdigt
  • Engelska
Meriterande
  • Svenska
  • Goda kunskaper i engelska
  • Java, C, C#
Villkor

Ort: Lund
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande för denna tjänst, välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722-145453
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag inom IoT. Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstaklassiga lösningar till sina kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer! Här jobbar du med den absolut senaste tekniken och riktigt duktiga kollegor, en dröm för dig med teknikintresse och vilja att utvecklas!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.