Embeddedutvecklare till framgångsrikt IoT- företag

Embeddedutvecklare till framgångsrikt IoT- företag

Vi söker dig som brinner du för programmering och som nu är redo för att ta nästa steg i karriären! Hos vår kund i Lund får du chans att jobba i en kreativ miljö med möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Urval sker löpande, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som embeddedutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med utveckling i olika typer av projekt. Du kommer att utgöra en del i ett team om 20 personer, alla med lång erfarenhet och mycket kompetens. Perfekt för dig som vill lära dig mer! Du ingår i ett team där ni arbetar utifrån scrummetodik i projektform med ca 3-6 personer i varje projektgrupp. Du kan komma att ingå i flera projekt och team beroende på din individuella kompetens. Projekten rör främst nyutveckling eller vidareutveckling och varierar stort, fokus kommer att ligga på bluletooth. Du jobbar nära dina kolegor och kunder för att ta fram marknadens smartaste produkter!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intressse för embeddedprogrammering. Du älskar att lösa problem och tycker du dessutom att bluetooth är intressant och vill lära dig mer så har du hittat rätt! För att lyckas i rollen som utvecklare hos vår kund ser vi gärna att du är engagerad, lösningsorienterad och flexibel. Då arbetet sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du trivs med stort eget ansvar och är ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor.
  • Civilingenjör inom data, elektronik eller likvärdigt
  • Engelska
  • Goda kunskaper i C
Meriterande
  • Stort intresse för bluetooth
  • Arbetat i team
Villkor

Start: Augusti
Omfattning: Heltid
Placering: Lund

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag inom IoT (Internet of things). Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstaklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer! Det går exremt br för företaget, de växer och just nu bygger de ut för att få plats med ännu fler, härliga kollegor.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.