Elkonstruktör till härligt gäng

Elkonstruktör till härligt gäng

Är du i början av din karriär som ingenjör? Brinner du för teknisk utveckling, och vill arbeta med nyskapande och spännande uppdrag? Då är den här tjänsten någonting för dig.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan idag för att säkerställa din plats i urvalet.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vår kund kommer du att arbeta som elkonstruktör inom spännande projekt tillsamman med ett team om fyra andra konstruktörer. Inledningsvis kommer du att få en mentor som stöttar dig, för att sedan gå över till ett mer självständigt arbete. Arbetet är omväxlande och utmanande då du kommer att arbeta mot kunder inom installation i fastigheter där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Rita el-anläggningar med hjälp av MagiCAD
  • Arbeta med all typ av el inom fastigheter så som belysning och elkraft
Du kommer att sitta med i interna möten och genomgångar då ni i teamet stämmer av hur ni ligger till mot deadline, och vad ni som team kan göra för at lyckas.

Din profil

Du som söker ska ha en förståelse för deadlines och bör vara engagerad och driven i ditt arbete att nå dem. Vidare är du en person med huvudet på skaft och har en förmåga att fatta egna beslut. Vi tror också att du är en öppen person som gärna vill samarbeta tillsammans med andra.

Skallkrav

Antingen är du
  • Nyutexaminerad inom YH/KY/högskola mot Elkonstruktion
  • Kunskap inom CAD från utbildningen
  • Svenska i tal och skrift
Eller så har du
  • Arbetat som elektriker mot installation/service och vill vidare i karriären. Du kommer då att bli upplärd inom CAD.
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Start: Juni alternativt September
Arbetstid: 8-17 med möjlighet till flex
Ort: Lund
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 072-2094192
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och designföretag med verksamheter inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och kunderna finns över hela världen. Du får här chansen att bli en del av ett företag som ser långsiktigt på din utveckling. Deras storlek gör att du alltid kan få arbeta på spännande projekt som ligger i framkant inom den tekniska utvecklingen.

På kontoret i Lund sitter du tillsammans med engagerade kollegor. Ni har gemensam frukost varje dag, vilket är en av de aktiviteter trivselgruppen ansvarar för.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.