Elektronikingenjör sökes till tjänst inom produktionstestutveckling!

Elektronikingenjör sökes till tjänst inom produktionstestutveckling!

Vill du bli en del av ett internationellt team i växande företag där dina idéer värderas högt? Är du strukturerad och brinner för att lösa svåra utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Framtiden söker för kunds räkning en elektronikingenjör som vill jobba i ett nytänkande team med produktionstestutveckling. Här kommer du att bygga effektiva, flexibla och driftsäkra lösningar. Då du arbetar med både nya och existerande testsystem inkluderar detta kravställning, hårdvaruutveckling och validering av systemen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Att säkerställa driften av en automatisk produktionsmiljö
  • Driva utveckling av produktionsutrustningen till nya produkter
Tjänsten har öppnats då en av de seniora testutvecklarna nu kommer att gå i pension. Under dina inledande tre till sex månader hos vår kund kommer du att gå bredvid den seniora testutvecklaren för att du ska kunna komma in i arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Din profil

Du som söker är tydlig i din kommunikation och duktig på att samarbeta i team. Du ska drivas av att lösa svåra utmaningar och känna dig trygg med att ta egna initiativ där du har förmågan att prioritera och fatta beslut för att komma vidare.

Skallkrav i tjänsten:
  • Du är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning elektroteknik
  • Du har minst ett års arbetslivserfarenhet som elektronikkonstruktör med fokus på automatiska produktionstestutrustningar eller likande
  • Du har erfarenhet av CAD-program
  • Du är flytande i engelska i tal och skrift
Villkor

Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Arbetstid: kontorstider
Ort: Lund
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723016159
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har i över 70 år utvecklat produkter inom fastighetsautomation med syfte att skapa en bra inomhuskomfort. Målet är att utveckla lösningar för att spara energi och skapa en hållbar framtid. De utvecklar produkter som styr, reglerar och analyserar värme- och ventilationssystem. Företaget arbetar nära integratörer för att erbjuda uppdaterade lösningar till slutkund. Genom ett egenutvecklat operativsystem görs produkterna programmeringsbara och möjlighet att anpassa till kund.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.