Svetsare sökes till familjärt företag i Lund

Svetsare sökes till familjärt företag i Lund

Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadssmed tar du hand om hela arbetet från ritning till färdig och monterad detalj. Ett arbete kan vara en timme upp till flera dagar och det kan vara allt från stora balkar till räcken och andra mindre detaljer i rostfritt och aluminium. Man arbetar minst 2 och 2, främst i Malmö- och Lundregionen.
 • Du får ritning på detalj som ska tillverkas. Eventuellt åker du ut på plats för att mäta och titta på effektivast genomförande.
 • Tillbaka på verkstaden för tillverkning. Innebär allt från svetsning till att borra, klippa och bocka.
 • Slutligen monterar du del på plats.
 • Gör lättare administrativa uppgifter i from av att logga och dokumentera.
Till en början sker upplärning på plats.

Din profil

För att lyckas med arbetet som byggnadssmed hos vår kund är du ödmjuk och kommunikativ. Du behöver ha tidigare erfarenhet av svetsning och kunna ta egna initiativ. Du arbetar problemlösande och tar ett helhetsansvar för ditt arbete.

Skallkrav:
 • Kunskap inom svetsning
 • Svenska, förstå och tala
 • Körkort B
Meriterande:
 • Erfarenhet av liknande arbete
 • Svetslicens
 • Heta arbeten
 • Plåtslagarutbildning
 • Liftkort
 • HLR
 • Kunskaper inom ritningsläsning
Villkor

Startdatum: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre företag kommer en familjär stämning där man är mån om varandra. Det finns bra möjligheter för företaget att växa och man vill investera långsiktigt i nya kollegor. De arbetar flexibelt och vikt läggs vid bra samarbete och att alltid leverera rätt kvalitet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.