Kontorsansvarig sökes till internationellt tekniskt bolag i Lund

Kontorsansvarig sökes till internationellt tekniskt bolag i Lund

Är du en social och serviceinriktad person som i perioder klarar av att arbeta i ett högt arbetstempo? Vill du arbeta tätt inpå organisationen och ha ett övergripande ansvar för diverse administrativa uppgifter? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi en driven och självgående receptionist för kommande konsultuppdrag till vår kund i Lund med start i mitten på april och som pågår fram till början av februari 2021. Urval sker löpande, så se till att söka redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist kommer du att arbeta brett och jobba nära organisationen och se till att allt rullar på i vanlig ordning. Du kommer att agera spindeln i nätet. Det dagliga arbetet består i huvudsak av följande uppgifter:
  • Faktura-, leverantörs- och avtalshantering
  • Arbeta brett för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö
  • Vård av lokaler och mötesrum
  • Arbeta brett med administration samt ha visst ekonomiskt ansvar och budgetarbete
  • Intern och extern service till besökare och personal
  • Reseräkningar, resebokningar såväl internt som extern
  • Sekreterare i företagets skyddskommitté där både administration och protokoll sköts av dig
  • Beställningar och inköp av väsentligheter
  • Registrering av besökare och hantering av parkeringsfrågor
  • Besvara inkommande växelsamtal och vidarekoppla samtal till handhavande
Om dig

Vi söker dig som talar och skriver professionell svenska och engelska väl och har goda kunskaper och vana i Office-paketet. Det är självklart meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du måste också ha tidigare erfarenhet med arbetsskyddsfrågor. Du ska trivas i att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara självgående som person. Som person bör du vara strukturerad, stresstålig, utåtriktad och lösningsorienterad. Det kommer att läggas stor vikt vid personlig lämplighet, att du är genuint intresserad av högklassig service och att du alltid har kundfokus i ditt agerande och förstår att du är företagets ansikte utåt i varje kundkontakt. Väldigt viktigt är det också att du som person är prestigelös och värnar till att organisationsflödet rullar på i vanlig ordning.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Reception, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.