Redovisningsansvarig till Fitness24Seven

Redovisningsansvarig till Fitness24Seven

Redovisningsansvarig med starkt driv till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

Fitness24Seven söker nu en Redovisningsansvarig till vårt kontor i Lund. I denna roll får du vara delaktig i att utveckla redovisningsområdet inom bolaget i takt med den fortsatta expansionen. Företaget har vuxit kontinuerligt sen start vilket ger utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsansvarig ansvarar du för koncernens redovisningsprocesser och leder koncernens redovisningsarbete. I uppdraget ligger att säkerställa att regelverk efterlevs och att det som presenteras för ledning, myndigheter ger en rättvisande bild av koncernens ekonomiska läge. Du trivs med att samverka med andra funktioner i bolaget och berörda samarbetspartners för bästa kundnytta och att bidra till ständiga förbättringar inom verksamheten.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att arbeta bland annat med följande:
  • Leda det löpande redovisningsarbetet
  • Redovisning för de nordiska bolagen
  • Månadsbokslut
  • Ansvar för rapportering av skatter och avgifter
  • Uppföljning av redovisning för utländska dotterbolag
  • Driva och förändra processer och arbetssätt
  • Säkerställa att relevanta regler och rutiner efterlevs
  • Identifiera problem och föreslå lösningar
  • Revision och ansvar för årsredovisningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är placerad vid huvudkontoret i Lund och rapporterar till CFO.
På koncernekonomi idag är man totalt 11 personer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet av arbete med redovisningsprocessen i sin helhet. Vi ser gärna erfarenhet från revision och/eller från redovisningsavdelning i större internationellt bolag där du arbetat med kvalificerad redovisning. Vi söker dig som är lösningsorienterad, nyfiken och som har hög nivå av energi. Du är drivande, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Samarbete och att hålla hög servicenivå är viktigt för oss och du genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och vågar föreslå förbättringar och har erfarenhet av att leda andra i sitt arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/