Campaign Specialist till Fitness24Seven i Lund

Campaign Specialist till Fitness24Seven i Lund

Nu söker vi en Campaign Specialist till marknadsavdelningen på Fitness24Seven i Lund!

Tillsammans med ett starkt marknadsteam så kommer du vara nyckelpersonen i att bygga upp och fortsätta utveckla Fitness24Sevens kampanjinsatser.
Vi söker dig som har starkt affärssinne, en nyfikenhet kring kundbeteende och kundernas behov som kan omvandla detta till taktiska planer för att optimera företagets närvaro på marknaden.
Låter detta som en spännande utmaning för dig? Sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med marknadsföring inom en verksamhet som brinner för hälsa och träning. I denna tjänst får du stor möjlighet att utvecklas tillsammans med ett härligt och engagerat team som alltid lägger största fokus på kunderna. Självklart får du träna gratis på Fitness24Sevens anläggningar och tillsammans med dina kollegor inspirera varandra och andra till ett mer aktivt hälsosamt liv!

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Planera, budgetera och genomföra aktiviteter i olika marknadsföringskanaler i samråd med Fitness24Sevens landschefer
 • Strategist jobba med att skapa kampanjflöden för att nå olika målgrupper med rätt kommunikation i rätt tid
 • Ta fram relevant innehåll till kampanjer
 • Kontinuerlig kontakt med företagets externa Mediabyråer
 • Kontinuerlig uppföljning, testning och analys av kampanjflöden med hjälp av nyckeltal som CPA och ROI samt komma med förslag på optimering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har en självgående roll men har även ett nära samarbete med andra team inom företaget både på nationell och internationell nivå. Du kommer att arbeta med företagets Europeiska marknaden vilken idag består av Sverige, Finland, Norge och Polen. Du har även tät kontakt för företagets externa mediabyråer och ingår i ett team på nio personer som jobbar med sälj och marknad och rapporterar till Sales & Marketing Manager. Tjänsten är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund.

VEM ÄR DU?

Du har:
 • eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller ekonomi
 • tidigare erfarenhet av kampanjarbete
 • goda excelkunskaper
 • djup förståelse för uppföljning, analys och strategi
Då tjänsten även innebär kontakter på nationell såväl som internationell nivå så är det viktigt att du talar och skriver god svenska och engelska

Du är:
 • en person som har en mycket god analytisk förmåga som gör att du på ett bra sätt kan utvärdera ditt arbete och snabbt se var fokus framåt bör ligga.
 • nyfiken och tar initiativ till förbättring och utveckling.
 • bra på att driva ditt eget arbete framåt och motiveras av att se försäljningen öka med hjälp av dina insatser tillsammans med dina kollegor
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/