Operativ inköpare

Operativ inköpare

Operativ inköpare till expansiva First Class Brands och Healthy Co
Snabbväxande First Class Brands och Healthy Co söker nu en driven, serviceinriktad och extremt lösningsorienterad operativ inköpare till kontoret i Lund.

Arbetsuppgifter

I rollen som operativ inköpare kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att hantera det dagliga inköpsarbetet, vilket innebär följande;
  • Planering av inköp
  • Kontakt med leverantörer nationellt och internationellt
  • Avrop och beställning av de dagliga inköpen
  • Uppdatering av artikel- och leverantörsregister
Som operativ inköpare kommer du att säkerställa så att orders läggs enligt prognoser och fungera som en viktig länk mellan våra leverantörer och kunder, vårt lager samt övriga kontoret. Arbetet sker i nära dialog och samarbete med försäljning, då prognoserna kan förändras med kort varsel. I din roll kommer du även att bistå utveckling i att effektivisera inköpsprocessen. Andra administrativa arbetsuppgifter på kontoret kan förekomma i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning, och ska tillsättas snarast möjligt.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig med erfarenhet av operativt inköpsarbete, med fördel från snabbväxande företag och snabbrörliga varor. Du får gärna ha eftergymnasial utbildning inom inköp eller ekonomi.

För att lyckas i din roll tror vi att du är en fena på administration samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Det är extremt viktigt att du är driven och lösningsorienterad och motiveras av dagliga utmaningar och att du har viljan att lyckas. Din flexibilitet och anpassning efter kundernas efterfrågan och behov är mycket viktig och du är inte rädd för att ställa krav och fatta beslut. Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift, då leverantörer och kunder finns både i Sverige och internationellt. Ytterligare språkkunskaper ser vi som en stor tillgång. Goda kunskaper i Excel är ett krav i tjänsten och erfarenhet av Visma Administration och QlickSense är meriterande.

För att trivas i din roll är du givetvis serviceinriktad, nyfiken och har en god samarbetsförmåga. Du är mån om att skapa goda och långsiktiga relationer och samarbeten både internt och externt. Du gillar att arbeta administrativt, att vara delaktig i många olika processer och du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en växande och föränderlig miljö.

First Class Brands och Healthy Co erbjuder dig

Du kommer ingå i ett mindre team med god stämning och med utrymme att växa och forma din roll. Du kommer att arbeta med ett starkt varumärke och ha en varierad tjänst med möjlighet till många olika arbetsuppgifter i ett växande företag. Arbetsmiljön är dynamisk med korta beslutsvägar och det finns många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna.

Ansökan

I denna rekrytering har First Class Brands och Healthy Co valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på telefonnummer: +46 40-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 11 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

First Class Brands och HealthyCo är två systerbolag som säljer och marknadsför egna varumärken inom kosttillskott, snacks, dryck, koloniala livsmedel och närliggande kategorier.
First Class Brands, grundat 2011, har en inriktning mot sport/nutrition och finns idag etablerade på samtliga kunder och kanaler i Sverige, därtill exporteras First Class Brands Produkter till ett 20-tal marknader genom export till distributörer och retailers. Bolaget omsätter 2018 ca 200 miljoner SEK och växer med 40-45 % YTD.
HealthyCo, grundat 2016, har en inriktning mot koloniala livsmedel och fokuserar på att utveckla produkter fritt från tillsatt socker, alternativt ekologiska livsmedel. Bolagets produkter finns väl distribuerade inom DVH i Sverige och exporteras idag till ca 15 marknader. Bolaget omsätter ca 45 miljoner SEK 2018 och växer närmre 100% YTD.