Säljassistent

Säljassistent

Driven säljassistent till expansiva First Class Brands och HealthyCo
Snabbväxande First Class Brands och HealthyCo söker en driven och självgående säljassistent till kontoret i Lund.

Arbetsuppgifter

Som säljassistent på First Class Brands och HealthyCo kommer du att ha en bred administrativ och koordinerande roll, där du kommer att fungera som spindeln i nätet på kontoret. Du kommer främst att assistera kundansvariga på central kundnivå, (s.k. Key Accounts), men även bistå övriga säljorganisationen med diverse administrativa och praktiska uppgifter för att underlätta deras arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • Administration av nyckelkunder
  • Uppföljning av kunder
  • Planering och rapportering
  • Delta på kundmöten
  • Driva egna projekt
  • Marknadsföringsaktiviteter och -administration
  • Uppdatera och administrera sociala medier (ex. Facebook, Instagram)
Rollen kommer att innebära både rutinuppgifter och ad hoc uppgifter och du kommer att arbeta både självständigt och i team. Kontaktytorna är många, både internt och externt, och du kommer växla mellan olika arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas snarast möjligt.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som är van vid och trivs med varierande och parallella arbetsuppgifter, som gillar ett högt tempo och många kontaktytor i ditt arbete. Du har ett par års erfarenhet inom administration, service och projektarbete, med fördel i en liknande roll och gärna från snabbväxande företag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för sociala medier och/eller Content Marketing. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning eller marknadsföring ser vi som en fördel.

För att lyckas i din roll är det extremt viktigt att du är driven, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att ta dig an nya uppgifter och information, motiveras av utmaningar och har viljan att lyckas och leverera i ditt arbete. Du är en fena på administration och noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Din kommunikativa förmåga är god och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper ser vi som en stor tillgång. Kunskaper i Excel och Powerpoint är ett krav i tjänsten.

För att trivas hos oss är du givetvis serviceinriktad, prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att vara delaktig i många olika processer och samarbeten samt kan både assistera och driva egna projekt.

First Class Brands och HealthyCo erbjuder dig

Du kommer ingå i ett dynamiskt team med god stämning och med utrymme att växa och utvecklas i din roll. Du kommer att arbeta med ett starkt varumärke och ha en varierad tjänst med möjlighet till många olika arbetsuppgifter i ett växande företag. Arbetsmiljön är dynamisk med korta beslutsvägar och det finns många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för dig som medarbetare.

Ansökan

I denna rekrytering har First Class Brands och HealthyCo valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på telefonnummer: +46 40-10 12 19.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

First Class Brands och HealthyCo är två systerbolag som säljer och marknadsför egna varumärken inom kosttillskott, snacks, dryck, koloniala livsmedel och närliggande kategorier.
First Class Brands, grundat 2011, har en inriktning mot sport/nutrition och finns idag brett etablerade inom DVH och på andra kanaler i Sverige, därtill exporteras First Class Brands produkter till ett 20-tal marknader genom export till distributörer och retailers. Bolaget omsatte 2018 ca 200 miljoner SEK och växer med 40-45 % YTD.
HealthyCo, grundat 2016, har en inriktning mot koloniala livsmedel och fokuserar på att utveckla produkter fritt från tillsatt socker, alternativt ekologiska livsmedel. Bolagets produkter finns väl distribuerade inom DVH i Sverige och exporteras idag till ca 15 marknader. Bolaget omsatte ca 45 miljoner SEK 2018 och växer närmre 100% YTD.