Kundfokuserad tekniker till Firesafe

Kundfokuserad tekniker till Firesafe

Vill du vara en del av en professionell, kompetent och engagerad serviceverksamhet i ett bolag med både lång historia och framtidsplaner?

Placeringsort: Göteborg och Lund

Som tekniker bidrar du till ett tryggare och mer brandsäkert samhälle genom att ta hand om våra kunders totala behov av brandskydd. Du jobbar inom hela bredden av Firesafes tjänsteutbud, som
  • brandtätning
  • installation, kontroll och underhåll av brandtekniska installationer
  • kontroll och underhåll av rökluckor
Du är så mycket som möjligt hos våra kunder och har ett självständigt ansvar för att leva upp till våra åtaganden mot dem, med stor kvalitet. Dina dagar är omväxlande och du har många sociala kontakter.
Du löser både dagliga utmaningar och hittar förbättringsmöjligheter för framtiden tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som är genuint intresserad av våra kunder och deras frågeställningar. Efter gymnasiet har du jobbat med brandskydd i några år. Du har gärna eftergymnasial utbildning (SMO) och SVEBRA certifikat.

För att trivas i tjänsten som tekniker tycker du att det är roligt att sätta höga mål och jobba uthålligt för att nå dem. Du är entusiastisk, positiv och har förmåga att snabbt ställa om och anpassa dig till nya omständigheter. Du tycker det är viktigt att lära nytt och utveckla din kompetens och du delar gärna med dig av information och din expertis.

Du erbjuds
Hos oss får du möjlighet att använda hela ditt kunnande inom brandskydd. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område. Vi har marknadsmässiga villkor och är medlem i Teknikföretagen. Vi bygger nu ett nytt företag – för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning. Du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt hållbart och lönsamt företag.

Välkommen att kontakta regionchef Johan Sandqvist på mobilnummer 0730-30 33 57 om du vill veta mer om jobbet. Du är varmt välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt eftersom vi kommer göra urval löpande. Maila CV och några rader om dig och varför du är rätt för den här rollen till ansokan@firesafe.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandqvist
Telefon 0730-30 33 57
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattarentreprenadtjänster, brandservicetjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning.

Firesafe har över 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det 750 anställda varav ca 200 i Sverige. Firesafekoncernen omsätter drygt
800 MNOK.


Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.