Affärsmässig Regionchef till Firesafe

Affärsmässig Regionchef till Firesafe

Nu söker vi en regionchef till region syd.

Rollen som
Regionchef på Firesafe finns inom affärsområde Kontroll & Underhåll brandskydd.
Inom affärsområdet arbetar vi med konsulttjänster och utbildning inom brandskydd samt installation, kontroll och underhåll av brandtekniska installationer.

Regionchefen för region Syd utgår från kontoret i Lund (Gnejsvägen 15) och reser kontinuerligt, främst inom Skåne och en del i Småland.

Rollen innebär ett totalansvar för försäljning och leverans av affärsområdets hela tjänsteutbud inom regionen. Företaget satsar på ett brett, enhetligt och attraktivt erbjudande till våra kunder. Ditt ansvar är ha ett övergripande affärsmässigt ansvar för regionens kundrelationer och att skapa lönsam tillväxt. Tillsammans med dina medarbetare skapar du givande kundmöten och en säker leverans i en omväxlande och fartfylld vardag.

Vi söker dig som har utbildning inom ledarskap och sälj/marknadsföring. Du har ledarerfarenhet och har visat din förmåga både inom försäljning och att leda en leveransprocess som överträffar kundens förväntningar. Du är en van användare av MS Office och IT system, gärna Microsoft Dynamics och Mobigo.

För att trivas i rollen bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person som sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att uppnå dem. Du har kundfokus och förmåga att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar. Genom trovärdighet och goda relationer har du lätt för att skapa samarbete.

Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och en möjlighet att utvecklas vidare tillsammans med företaget. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område. Genom att jobba för ett långsiktigt, hållbart tillväxtföretag bidrar du också till ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Vill du veta mer om tjänsten så hör av dig till affärsområdeschef Ulf Johansson på ulf.johansson@firesafe.se.

Vänta inte med att sända in din ansökan, vi kommer göra urval löpande och annonsen kan tas bort i förtid om rätt kandidat hittas.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 900 anställda varav 250 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK.
Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.