FMV söker besiktningstekniker till Revinge

FMV söker besiktningstekniker till Revinge

Har du kunskap, intresse och erfarenhet av fordon och fordonsmekanik? Du kanske jobbar som besiktningstekniker, eller har erfarenhet av det, idag? Då kan du vara den besiktningstekniker vi söker.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

FSV är idag ett verksamhetsområde inom FMV och är en del i kedjan för att skapa effektiv försvarslogistik till Försvarsmakten samt övriga kunder. Vi genomför underhåll på armé-, flygbas- samt marinbasmateriel, tillverkning i små serier samt levererar systemstöd i nationell och internationell miljö. Enligt regeringens budgetproposition 2018 kommer FSV att överföras (verksamhetsövergång) till Försvarsmakten 1:a januari 2019.

Ditt arbete som militär besiktningstekniker

Du kommer främst att arbeta med kontrollbesiktning, med statusundersökning (grundtillsyn), på försvarsmaktens fordon.
I ditt arbete ingår tjänstgöring på andra orter där vi bedriver verksamhet, såväl inrikes som utrikes. Resor förekommer frekvent.

FSV Besiktning en avdelning inom FSV (Förråd, service och verkstäder), som utför besiktningar på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Vi levererar tjänster enligt kundkrav.
Vi är ca 70 medarbetare och bedriver verksamhet i hela landet.

Våra förväntningar på dig

Du har ett genuint intresse för fordon och dess teknik. Vi ser att du har lägst avslutad gymnasieutbildning inom fordonsteknik eller annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet företrädesvis som fordonsmekaniker eller besiktningstekniker. Meriterande är kunskap och erfarenhet av arbete med bildiagnostik.

Vidare har du lägst körkortsbehörighet klass B. Högre körkortsbehörigheter är meriterande.

Har du genomgått Bilprovningens grundutbildning som Besiktningstekniker, gärna med tilläggsutbildning tunga fordon, är det meriterande. Även försvarsmaktens mekanikerutbildning, eller annan kunskap och erfarenhet av försvarsmaktens fordon, är meriterande.

Du behärskar svenska och engelska såväl tal som i skrift. Du har datorvana och gärna kunskaper i MS-Officepaketet företrädesvis Excel och Word. Har du även kunskap och erfarenhet av arbete i stödsystem som t.ex. SAP är det en fördel.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tar egna initiativ. Du är serviceinriktad och prestigelös med god social förmåga. Att samarbeta är naturligt för dig. Du är flexibel till ditt sätt och klarar av att jobba i en föränderlig miljö. Då arbetsflödet varierar så är det viktigt att du kan hantera flera olika projekt samtidigt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav på tjänsten
  • Genomgå periodiska hälsokontroller.
  • Då arbete med härdplaster förekommer vid besiktningen är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster.
Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Håkan Engblom-SEKO, Håkan Antonsson- OFR-S, Göran Mattsson - OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMVs Växel).
Vid frågor ber vi dig kontakta Joachim Rapp, C Besiktningsenheten Syd, på telefon 0733-032640.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Halmstad.

Sista ansökningsdag är 2018-10-02.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 2 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se