Digital Marknadsförare till ungt växande bolag

Digital Marknadsförare till ungt växande bolag

Om tjänsten

Everyday Baby utvecklar och designar hälsosamma och smarta produkter för barnfamiljer.

Företaget har både kontor och lager på Traktorvägen i Lund, där tjänsten är placerad.

Vill du vara med att påverka framtiden för Everyday Baby AB?

Vi söker dig som kan vara både operativ och strategisk, ansvarstagande och har egna idéer kring hur vi ska utveckla vår marknadsföring. Det är en lysande möjlighet för dig som vill ta chansen att forma ditt arbete och utvecklas med företaget.

Du har en passion för marknadsföring och är genuint intresserad av sociala medier samt är väl bekant med de olika plattformarnas unika kultur. Du är en god kommunikatör och kan driva igenom idéer och projekt. Du förstår vikten av att följa upp data för att utvärdera och förbättra ditt arbete. Tillsammans med vår Content Manager utvecklar och skapar ni innehåll, producerar inlägg och är aktiv i den digitala kundresan. Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete med digital marknadsföring och/eller utbildning i ämnet. Är det något du inte kan, så har du inställningen att du kan lära dig. Har mycket energi, är driven, noggrann, nyfiken, lösningsfokuserad och positiv. Det viktigaste är dock att vi matchar varandra.

Meriterande är om du har kunskaper inom Photoshop, InDesign, Facebook Business Manager, Facebook Analytics och Google Analytics, Shopify och har erfarenhet av att skriva SEO-anpassade texter. Mycket goda kunskaper i engelska i både skrift och tal är också viktigt.

Urval sker löpande. Vänligen skicka er ansökan till apply@everydaybaby.com
Mer info
Email Mejla Everyday Baby
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.everydaybaby.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everyday Baby grundades 2013 med målet att underlätta vardagen för föräldrar och barn genom att utveckla hälsosamma och innovativa produkter i bra material, som glas och silikon. Bland produkterna hittar man en värmeindikerande nappflaska i glas.

Everyday Baby har bl. a vunnit pris som Årets Unga Entreprenör, Årets Bästa Företag, Nominerade till Årets Barnprodukt vid 3 tillfällen samt blivit uppmärksammade i internationell media vid ett flertal tillfällen.

Everyday Baby är ett ungt bolag men har lyckats etablera sig i över 35 länder, som Spanien, Tyskland, Sydkorea, Kina, Ryssland, Kanada, Sverige med flera.

Du kommer in i ett expansivt skede när vi nu skalar upp verksamheten. Vår företagskultur präglas av stark entreprenörsanda och en öppen atmosfär där varje medarbetare är viktig och får bidra med sin expertis.