Kontorsstjärna inom ekonomi och administration sökes till Enginsoft på Ideon, Lund

Kontorsstjärna inom ekonomi och administration sökes till Enginsoft på Ideon, Lund

Är du strukturerad, noggrann och gillar att skapa system som förenklar vardagen? Vill du bli en nyckelperson som håller reda på allt och alla? Just nu söker vi en stjärna till kontoret i Lund som uppskattar både bredd på arbetsuppgifterna och vår internationella företagsmiljö.

Lärorikt och utmanande för ambitiösa

Att jobba hos oss betyder ansvar, bredd och helhetsperspektiv. Vi har nära kontakt både med huvudkontoret i Italien liksom våra kollegor runt om i Europa och detta kommer att bli en del av din vardag också. Du kommer att bli en mycket viktig medlem i vårt team och ha både interna och externa kontakter. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av redovisning men vi är beredda på att stödja och låta dig växa med uppgifterna. Vi har vårt kontor på Ideon Science Park som erbjuder en kreativ arbetsmiljö, flera utmärkta lunchrestauranger och goda kommunikationsmöjligheter.

Vem söker vi?

Vi tror att du är strukturerad, självgående och ansvarstagande. Du förstår värdet av dokumentation som är tillgänglig och användbar av alla. Du är en lyhörd teamspelare som har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta med andra. Vi tror också att:
  • du är prestigelös och flexibel
  • du är ”service minded” och sätter teamets prestation först
  • du har förmåga och gillar att hålla många bollar i luften
  • du har lätt för att uttrycka dig på engelska i tal och skrift
Erfarenhet av redovisning är ett krav.

Mer om tjänsten

Våra behov inom ekonomi sträcker sig från fakturering och bokföring till lönehantering och budgetarbete. Exempel på administrativa uppgifter är licenshantering, underhåll av vårt CRM system och utskick av nyhetsbrev. Placeringsort är Lund och vi uppskattar tjänstens omfattning till halvtid men är öppna för olika önskemål.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan vill vi komma i kontakt med dig snarast möjligt. I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering och du ansöker genom att klicka ”Sök tjänst” senast den 9 juli 2018. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post! För vidare information kring tjänsten hänvisas till Håkan Strandberg, h.strandberg@enginsoft.se.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Om EnginSoft

EnginSoft, grundat 1984, www.enginsoft.com, är en av Europas största återförsäljare av simuleringsmjukvara för ingenjörer. EnginSoft erbjuder konsulttjänster, utbildningar och är aktivt inom forsknings- och utvecklingsprojekt på både lokal och EU-nivå.

EnginSoft Nordic, Ideon Science Park, Lund, ansvarar för försäljning av tjänster och mjukvaror i de nordiska länderna. Företaget etablerades med fokus på optimering (modeFRONTIER) och har successivt expanderat utbudet av tjänster och mjukvaror. Bland våra kunder återfinns flera av Nordens mest kända bolag.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juli (15 dagar kvar)