Serviceelektriker

Serviceelektriker

Vi har nu möjlighet att förstärka vårt team ytterligare med duktiga elektriker, är du en av dem?

Uppskattar du att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap, ansvar och ordning och reda kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du har avslutad elutbildning och minst 3 års erfarenhet inom yrket. Du har bra samarbetsförmåga och är mån om att utföra ett bra arbete.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten
Som serviceelektriker får du en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag som omfattar el- tele/säkerhet samt datainstallationer och du är ansvarig för egen servicebil. Hos oss har du stor frihet under ansvar och arbetar med hela flödet mot dina kunder, från kalkyl och beställning till utförande och fakturering.

Vi erbjuder
Förutom att du blir en del av vårt härliga gäng i en välfungerande och trevlig enhet får du varierande och intressanta uppdrag. Du ges möjlighet att ta ansvar och vi erbjuder kontinuerliga utbildningar och personlig kompetensutveckling.

Emil Lundgren är en del av den globala koncernen VINCI Energies. Vi är organiserade i mindre självständiga affärsenheter som ger oss möjlighet att tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer, samtidigt som vi har tillgång till ett stort nätverk av kompetens i Sverige och världen.

Välkommen med din ansökan!
Vi tar emot ansökningar och rekryterar löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag! Du kan snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera i ett senare skede.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Vid frågor
Kontakta Affärsenhetschef Lars Bjurén, tfn 0708-35 19 29, lars.bjuren@emillundgren.se

Facklig företrädare för SEF är Niklas Ask tfn 0708-35 19 02
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automations- området i Sverige. Med kunden och kundens kund i fokus levererar vi mervärde i hela kedjan - från installation till efterservice. Hos oss är professionalism och ordning och reda lika självklart som flexibilitet och vår "vi löser det-attityd".
Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Vi består av cirka 500 anställda och omsätter ungefär 750 miljoner kronor årligen. Våra kontor finns från Skåne i söder till Uppsala i norr och vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren är en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med drygt 80 000 anställda runtom i världen. Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att vara nära våra medarbetare och den lokala marknaden. Samtidigt har vi, tack vare VINCI Energies, tillgång till ett nätverk över hela världen.