Projektledare

Projektledare

Vi söker en projektledare till Emil Lundgren AB i Lund.


Om tjänsten

Som projektledare hos oss leder och fördelar du arbetet inom dina projekt och får både ett tekniskt och ekonomiskt ansvar. Samtidigt är en stor och viktig del i ditt arbete att vårda och odla de goda kundkontakter som vi har idag. Hos oss får du en mycket viktig och spännande roll där du får ta ansvar direkt. Du levererar projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet och är projektens nav i kontakten med kund/beställare, leverantör och medarbetare. Som projektledare deltar du även i det dagliga offertarbetet, inköp, planering med mera.

Vilka är vi?
Emil Lundgren i Lund ingår i VINCI Energies, vi är en affärsenhet med fokus på el- och teleinstallation inom byggentreprenader samt traditionell service. VINCI Energies är en världsomspännande koncern som är organiserad i mindre självständiga affärsenheter, detta gör att vi kan ta tillvarata medarbetarnas och kundernas önskemål och idéer samtidigt som vi får ett stort nätverk av kompetens i Sverige och världen som ger oss i ett starkt stöd i utveckling av verksamheten.

Vem är du?
För oss är din inställning och ditt engagemang minst lika viktig som din kunskap och erfarenhet. Vi värdesätter din förmåga att ta ansvar och att skapa goda relationer, internt så väl som externt. Vi tror du är strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad för att kunna möta kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt. För att lyckas är du målinriktad och intresserad av att göra affärer.

Vi ser gärna att du har arbetat som projektledare inom elbranschen tidigare.

En förutsättning är att du har teknikvana och att du kan hantera datorer och programvaror utan bekymmer, detta för att du snabbt skall komma in i rollen som projektledare hos oss på Emil Lundgren AB. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Din ansökan
Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2022-10-31. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!

Vill du veta mer kontakta gärna Affärsenhetschef Lars Bjurén, 0708-35 19 29 eller lars.bjuren@emillundgren.se

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Sitter du på mobilen?
Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automations- området i Sverige. Med kunden och kundens kund i fokus levererar vi mervärde i hela kedjan - från installation till efterservice. Hos oss är professionalism och ordning och reda lika självklart som flexibilitet och vår "vi löser det-attityd".
Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Vi består av cirka 500 anställda och omsätter ungefär 750 miljoner kronor årligen. Våra kontor finns från Skåne i söder till Uppsala i norr och vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren är en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med drygt 80 000 anställda runtom i världen. Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att vara nära våra medarbetare och den lokala marknaden. Samtidigt har vi, tack vare VINCI Energies, tillgång till ett nätverk över hela världen.