Projektledare Elentreprenad

Projektledare Elentreprenad

Om tjänsten

Emil Lundgrens kontor i Lund söker nu dig som vill ha ett självständigt och utmanade arbete som Projektledare Elentreprenad. Som projektledare hos oss leder och fördelar du arbetet inom ditt projekt och du får både ett tekniskt och ekonomiskt ansvar, samtidigt som en stor och viktig del i ditt arbete är att vårda och odla de goda kundkontakter som vi har idag. Som en naturlig del i din roll kommer du att utföra projektplanering, offertarbete och kalkyl. Du ansvarar också för att dina projekt följer standard för kvalitet-, miljö-, skydds- och säkerhetsfrågor.

Vi är ca 30 medarbetare på affärsenheten Emil Lundgren i Lund och vi utför entreprenadverksamhet inom kraft, belysning, tele och data. Vi jobbar med intressanta och stora nyproduktionsprojekt och vi har dessutom en väl fungerande serviceavdelning som utför allt från snabba serviceuppdrag till mindre ombyggnationer.

Kompetensprofil Vi ser att du har utbildning inom elteknik med erfarenhet av projektledning. Du är i ditt nästa steg intresserad av att driva projekt med ett helhetsansvar. Vi ser även att du idag kan ha en roll som projektledare inom elentreprenadbranschen där du arbetar med projektledning inom elområdet. Arbetet kräver god förståelse för projektekonomi och vad som skapar lönsamhet i projekt. Kunskap i Officepaketet, entreprenadjuridik och kalkylverktyg är ett krav.
Vi ser vidare att du har en förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. För att passa i denna roll är du en ansvarstagande person som har ett strukturerat arbetssätt, en pedagogisk förmåga och som har lätt att kommunicera och skapa goda relationer med beställare, konsulter, leverantörer och medarbetare. Du slutför dina åtaganden och är van att fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet.

Vi erbjuder
Du blir del av en autonom och stabil affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i Vinci Energies globala koncern. Här levererar vi dagligen innovativa lösningar inom elteknik till våra kunder. Du blir en del av en affärsenhet som värdesätter öppenhet, samarbete och innovativa idéer. Vår organisation kännetecknas av en stabil och långsiktig ägarstruktur.

Sista ansökningsdagen är 31 oktober men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, ansök därför så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!


För ytterligare information kontakta:
Rekryterande chef: Anders Hellberg

Telefon: 0703/82 67 61

E-post: anders.hellberg@emillundgren.se
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automations- området i Sverige. Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Emil Lundgren är totalt cirka 500 anställda och omsätter ungefär 600 miljoner kronor årligen. Kontoren finns från Skåne i söder till Uppsala i norr, men vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren är en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med närmare 70 000 anställda runtom i världen.