Ledande montör

Ledande montör

Vår enhet växer och behöver fler kollegor så nu har du möjlighet att bli en viktig del av vårt positiva team i Lund. Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter där du får leda det dagliga arbetet med stora utvecklingsmöjligheter och en stark gemenskap. Vi startar upp nya entreprenader efter sommaren där rätt person kan gå in i rollen som ledande montör.

Uppskattar du att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap, ansvar och ordning och reda kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Du har adekvat elutbildning och minst 3 års erfarenhet i rollen som ledande montör och känner att du vill vara med att bygga Lund och bidra till vår tillväxt.

Som person är du engagerad och målinriktad och drivs av att skapa nöjda kunder. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa relationer och van vid att ta självständiga beslut.

För att trivas hos oss tror vi att du är en positiv person som kan kombinera driv och nyfikenhet med ödmjukhet och att du vill dela med dig av din kunskap.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten
Du får en varierande och självständig roll där du får ta stort ansvar för att leda det dagliga arbetet i projekten och arbeta med planering och inköp. Du har ett tätt samarbete med projektledare, kunder, beställare, leverantörer och framför allt dina medarbetare.

Här får du möjligheter att utvecklas, både personligen och tillsammans med oss på enheten. Du arbetar i olika typer av projekt i och runt Lund.

Vi erbjuder
Förutom att du blir en del av vårt härliga gäng i en välfungerande och trevlig enhet får du varierande och intressanta uppdrag. Du ges möjlighet att ta ansvar och vi erbjuder kontinuerliga utbildningar och personlig kompetensutveckling.

Emil Lundgren är en del av den globala koncernen VINCI Energies. Vi är organiserade i mindre självständiga affärsenheter som ger oss möjlighet att tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer, samtidigt som vi har tillgång till ett stort nätverk av kompetens i Sverige och världen.

Välkommen med din ansökan!
Vi tar emot ansökningar och rekryterar löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag! Du kan snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera i ett senare skede.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Vid frågor
Kontakta Affärsenhetschef Lars Bjurén, tfn 0708-35 19 29, lars.bjuren@emillundgren.se

Facklig företrädare för SEF är Niklas Ask tfn 0708-35 19 02
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automations- området i Sverige. Med kunden och kundens kund i fokus levererar vi mervärde i hela kedjan - från installation till efterservice. Hos oss är professionalism och ordning och reda lika självklart som flexibilitet och vår "vi löser det-attityd".
Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Vi består av cirka 500 anställda och omsätter ungefär 750 miljoner kronor årligen. Våra kontor finns från Skåne i söder till Uppsala i norr och vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren är en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med drygt 80 000 anställda runtom i världen. Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att vara nära våra medarbetare och den lokala marknaden. Samtidigt har vi, tack vare VINCI Energies, tillgång till ett nätverk över hela världen.