Receptionist på Elite Hotel Ideon

Receptionist på Elite Hotel Ideon

Vill du ingå i ett fantastiskt team och arbeta med service, kvalité och utveckling?

Till receptionsteamet på Elite Hotel Ideon i Lund söker vi nu en erfaren hotellreceptionist.

Som receptionist är du hotellets ansikte utåt och kommer arbeta i hotellets kärna. Därför är det viktigt att du har absolut högsta känsla för service, kvalitet och värdskap. Du trivs i en miljö med mycket rörelse, är van vid problemlösning och har lätt för att samarbeta med alla avdelningar på hotellet.

Arbetet i vår reception består av ett professionellt gästbemötande, in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, bokningar, allmän conciergeservice samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Goda språkkunskaper och erfarenheter av hotellsystemet Opera är starkt meriterande. Att aktivt arbeta med merförsäljning ser vi som självklart. Som person trivs du med att förgylla våra gästers och dina kollegors tillvaro både vardag som helg.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten är en extra anställning efter verksamhetens behov.

Tillträde av tjänsten är snarast.

Rekrytering sker löpande.

Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 6 nov (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Elite Hotels affärsidé är att erbjuda en modern och effektiv serviceverksamhet i anrika hotell och restauranger av hög klass i centralt belägna svenska städer. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition. Utöver kärnverksamheten med handhavande av övernattnings- och konferens-möjligheter för affärsresande och turister skall hotellet med restauranger, pub, och/eller nattklubb vara en mötesplats för såväl hotellgäster som lokalbefolkning.