Brinner du för gästupplevelser i världsklass?

Brinner du för gästupplevelser i världsklass?

Nu förstärker vi vårt team på Elite Hotel Ideon med tre spännande tjänster som sträcker sig över avdelningarna Inhouse sales, konferens och reception.

Vi söker dig som älskar att leverera gästupplevelser i världsklass, som vet att inhouse sales arbetet inte handlar om att vara en ordermottagare och som gillar att ha ett finger med lite över allt. Du har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt, samt behåller fokus och glädjen även under högt tempo.

Du är bekväm med rollen att vara ansiktet utåt mot våra gäster och vill gå den extra milen för att ge gästen den bästa hotellupplevelsen. Stresstålighet och vana av att arbeta med många bollar i luften, tillsammans med bra initiativförmåga är en nödvändighet. För att bli en framgångsrik medarbetare hos oss, behöver du vara nyfiken, modig, engagerad i ditt arbete och ha ett hjärta som klappar för försäljning.
För att garantera en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet inom receptionen, inhouse sales och konferensen tillsammans med de andra avdelningarna fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, kommunikativ och gillar ordning och reda.
Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att finna nya kunder och utveckla befintliga relationer till att identifiera och vinna direkta affärer samt att genomföra kundaktiviteter på såväl nya som befintliga kunder.
Du har öga för att se varje tillfälle till försäljning oavsett om det gäller att sälja en högre rumskategori, boka in en middag, sälja in ett after work mingel eller en bussbiljett till gästen som precis har checkat in. För dig är det lika naturligt att driva in nya affärer som att ta hand om våra befintliga gäster och se möjligheten i att ge dem ett mervärde under sin övernattning eller konferens.
Tjänsterna vi rekryterar för är:
  • Guest relation & Reception 80 %
I den här tjänsten så kommer du att varva arbetet i receptionen med att arrangera medlemskvällar, svara på gästkommentarer, ta hand om våra sociala medier m.m.
  • Inhouse sales & Reception 80 %
Du kommer att varva arbetet på Inhouse sales med att arbeta aktivt ute i receptionen.
  • Konferens & Inhouse sales 75%
Här fokuserar du det mesta av din tid på vår konferensavdelning. Du varvar bokning av konferenser med att vara konferensvärd/värdinna ute på golvet och ta hand om våra konfererande gäster.

Alla tjänsterna kommer att gå in i varandra och oavsett vilken tjänst du har så kommer du att kunna arbeta i receptionen, konferensen eller i inhouse sales när behov uppstår. Du kommer att vara en del av hotellets kommersiella team och ha ett nära samarbete med vår säljavdelning i Malmö/Lund.

Ett plus är om du har kunskaper i bokningssystemet OPERA och erfarenhet av försäljning. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:
  • Arbetstider: Varierande arbetstider dag, kväll och helg.
  • Omfattning: 75-80%
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Camilla Blomqvist på 046-287 11 00 eller camilla.blomqvist@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Vi ser framemot att höra från dig!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Elite Hotels affärsidé är att erbjuda en modern och effektiv serviceverksamhet i anrika hotell och restauranger av hög klass i centralt belägna svenska städer. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition. Utöver kärnverksamheten med handhavande av övernattnings- och konferens-möjligheter för affärsresande och turister skall hotellet med restauranger, pub, och/eller nattklubb vara en mötesplats för såväl hotellgäster som lokalbefolkning.