Projektledare

Projektledare

Kort om tjänsten

Vill du vara med på en spännande resa?
Element Logic, Nordens ledande aktör inom automatiserade lagerlösningar, växer kraftigt och letar efter en Projektledare för Sverige & Danmark med säte i Lund/SE. Företaget rör sig i en bransch med kraftig vind i seglen, driven av e-Commerce vågen och stadigt ökande behov för automatisering. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i ett växande företag med korta beslutsvägar.

Om verksamheten

Element Logics vision är att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa. Det lyckas vi mycket bra med!
Vår kärnkompetens är att optimera lagerplats genom att effektivisera lagerprocesser på stora och små lager.
Element Logic har 30 års erfarenhet som leverantör och systemintegratör inom lagerlogistik, med automatiseringslösningar som en stark växande del av portföljen. Företaget är marknadsledare för AutoStore i Norden och har en rad välkända och framgångsrika kunder. De senaste åren har Element Logic haft en stark tillväxt och fortsätter med stora satsningar i resten av Europa.
Element Logic har huvudkontoret på Kløfta/NO, omsatte 580 miljoner i 2017, och har runt 100 fast anställda medarbetare i bl.a. Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England och Polen.?

Mer om tjänsten

Du leder projekt från start till mål mot distribuerande och tillverkande företag med tonvikt på systemlösningar och lagerautomation. Arbetet kan även innebära att du i samarbete med säljorganisationen deltar operativt vid försäljning av projekt, workshops, förstudier, kravspecifikation, analyser samt framtagande av lösningsförslag till våra kunder.

Du styr och driver projektet enligt de underlag och aktiviteter som identifieras, samt leder projektteamet från start till mål. I arbetet ingår allt ifrån att tillsätta resurser, hålla ihop tidplan, testning och överlämning samt delegering av uppgifter inom teamet. Likaså bidrar du till utformning och förvaltning av kontrakten för kundleveranserna samt följer upp tider och kostnader för projekt.

Din profil

För att lyckas i denna roll är du en driven, effektiv, kvalitetsmedveten person som trivs och får energi av möten med kunder. Du tycker om att resa, är flexibel och trivs med att jobba i grupp. Du har erfarenhet av att leda och driva projektteam på ett strukturerat framgångsrikt sätt. Du har förmågan att motivera ditt team och skapa framdrift i projekt. Självklart är du en positiv och ansvarsfull person som levererar kvalité i ditt arbete.

Vidare har du:
  • Utbildning inom logistik, IT eller Ingenjör.
  • Goda kommunikationsegenskaper och är van vid att kommunicera med både kunder och kollegor på olika nivåer.
  • Flera års erfarenhet inom projektledning av små till stora projekt.
  • Kunskap och/eller erfarenhet inom lagerlogistik.
  • Utöver svenska språket, kommunicerar du obehindrat på engelska i tal och skrift.
  • Ytterligare språkkunskaper är det meriterande, då vi expanderar i Europa.
  • Ett driv att påverka och förbättra våra projektleveranser till kund samt våra interna processer enligt LEAN principen.
  • Körkort klass B
Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.