Receptionist sökes på heltid för uppdrag i Lund

Receptionist sökes på heltid för uppdrag i Lund

Kort om tjänsten

Vi söker nu en receptionist till en arbetsgivare i Lund. Huvuduppdraget kommer att vara som receptionist men du behöver också kunna hopp in och hjälpa till med servering av förmiddagsfika, lunch och dryck till intern personal, samt servering till konferenser och kundmöten. Tjänsten är fokus på internservicen till våra anställda men även besökare.
Tjänsten är på heltid och i första läget året ut.

Mer om tjänsten

Som receptionist kommer du att verka i en internationell miljö och stöta på människor från jordens alla hörn. I många fall kommer du att vara det första intrycket som våra kunder och internationella medarbetare får av oss i Lund och vi lägger därför stort värde i din förmåga att bemöta människor från olika nationaliteter på ett serviceinriktat och korrekt sätt. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att ta emot och hantera besök, telefonsamtal, e-mails och intern ärendehantering via vår service helpdesk. Arbetet kommer också att innebära siffergranskning och kontering av fakturor, administration, viss teknisk växeladministration och diverse andra kontorsgöromål.
Facilities-teamet jobbar för varandra och med varandra och det är viktig för oss att få en medarbetare som ställer upp och är delaktig. Som medlem av teamet ingår det att vara en resurs för sina kollegor när situationer så kräver.

Tjänsten är 40 timmar i veckan, arbetstiden är schemalagd 8 timmar mellan kl. 07.30 och kl. 17.30.

Din profil

Vi söker en utåtriktad och service-minded person som kan vara vårt ansikte utåt och förmedla en positiv bild av företaget. Att med ett leende och utstrålning kunna sprida glädje till både besökare och anställda. För att klara av arbetet tror vi att du har erfarenhet av internationella miljöer och möten samt att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Rollen handlar mycket om att kommunicera med människor och det är därför viktigt att du har goda skriftliga och verbala kunskaper i både svenska och engelska. Vi tror även att du har goda allmänna datorkunskaper och behärskar Officepaketet.

Det kommer att läggas stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt för oss att hitta en person som kommer att trivas med ovan beskrivna arbetsuppgifter. Jobbet kan ibland innebära stressiga situationer, det är då viktigt att du kan hantera dessa på ett effektivt sätt utan att förlora ditt lugn, speciellt i interaktionen med andra människor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.