Engagerad medarbetare inom Facilities

Engagerad medarbetare inom Facilities

Kort om tjänsten

Vi söker nu ytterligare en positiv och driven medarbetare inom facilities som vill jobba i ett härligt team på en av Lunds största arbetsplatser, med fokus på köksservice, diskning, dryckespåfyllning och in- & utplock. I arbetsuppgifterna förekommer det också iordningsställande, förberedelser och servering av förmiddagsfika, lunch, kaffe och frukt samt konferensservice.

Tjänsten är förlagd på 100 % med start fr.o.m. v.32 (5:e augusti). Tjänsten sträcker sig initialt 6 månader framåt med goda möjligheter till förlängning därefter.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer att vara anställd av Dreamwork och arbeta på uppdrag hos vår kund, Axis Communications, i Lund.

Mer om tjänsten

Axis är ett stort internationellt företag med säte i Lund. Tjänsten innefattar allehanda uppgifter inom köksservice samt att hjälpa till vid luncher, fika, kundmöten och företagsarrangemang. Dessutom kommer du att arbeta med uppgifter inom vaktmästeri, post och godshantering vid behov. Du kommer således att utgöra en viktig funktion i företagets dagliga verksamhet inom matkoordinering och service. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Diskning och tillsyn över diskyta
  • Tillsyn av matsalens och kökets ytor, städning
  • Beställning, varuhantering och påfyllning av diverse produkter
  • Ut- och inplock samt förberedning inför förmiddagsfika och lunch
  • Hantering av interna beställningar av mat och dryck, via konferensservice
  • Post, gods och driftservice
Din profil

Du som söker tjänsten har en stark framåtanda, brinner för att ge god service och har således en mycket god serviceförmåga. Som person är du prestigelös och ger alltid 100 % i alla situationer. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i team men trivs även med att arbeta självständigt. Du är bekväm med att arbeta fysiskt och har alltid en positiv inställning till de olika uppgifterna och utmaningarna du blir tilldelad. I övrigt är du bekväm med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat.

Då vår kund har såväl internationella kunder som partners och medarbetare är det av stor vikt att du behärskar både det svenska och engelska språket.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.