Engagerad köksservicemedarbetare med känsla för service

Engagerad köksservicemedarbetare med känsla för service

Kort om tjänsten

En av våra kunder i Lund behöver förstärkning i sitt köksteam med en engagerad och glad kollega på 100 %. Tjänsten beräknas starta 21/10 och pågår inledningsvis under 1 år med god chans till förlängning.

Om verksamheten

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet där du kommer att vara anställd av Dreamwork och arbeta på uppdrag hos vår kund i Lund.

Mer om tjänsten

Som köksbiträde ingår du i företagets Facility Team som utför olika funktioner inom företagets internservice. Du kommer att tillhöra funktionen kök/konferens och arbeta i en företagsservering där det serveras färdiglagad frukost, lunch och fika. Vid konferenser och andra tillställningar kan din sysselsättningsgrad öka och arbetstiderna variera vilket du naturligtvis är öppen för.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara framdukning och påfyllning av buffén och dryckesstationerna samt undanplockning, diskhantering och viss städning. I den här tjänsten kommer stort fokus ligga på att förbreda och servera frukostfika. I övrigt ingår att hålla lokalen och matplatserna rena och inbjudande samt att leverera förstklassig service till de omkring 700 anställda som dagligen besöker personalmatsalen vid olika tidpunkter.

Din profil

Du har lägst avslutad gymnasieutbildning och är flytande i såväl svenska som engelska då bolaget är av internationell karaktär. Vi tror att du har erfarenhet från restaurangbranschen sedan tidigare och gärna från en bred tjänst där du behövt ta eget ansvar, prioritera i ditt arbete och behövt växla i tempo med bibehållen kvalité.

I tjänsten ingår en del lyft vilket förutsätter att du besitter en fullgod fysisk hälsa och är van vid ett aktivt arbete.

Som person är du serviceinriktad och har nära till skratt. Du är flexibel och stresstålig och har förmågan att se vad som behöver göras. Du tar stort ansvar för ditt arbete och gör det där lilla extra - men har samtidigt skinn på näsan och förmågan att hålla fast vid väsentliga regler och rutiner. Du uppskattar att arbeta i ett team där man gemensamt jobbar för att effektivisera det dagliga arbetet i syfte att uppnå en fullgod arbetsmiljö och hög kundnöjdhet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.