Junior mjukvaruutvecklare Distributed Medical AB

Junior mjukvaruutvecklare Distributed Medical AB

Vill du vara med på en spännande resa och drivs av att skapa system som gör skillnad inom sjukvården? Då kanske Distributed Medical är just den arbetsgivare som du söker!

Distibuted Medical

Distributed Medical AB jobbar med bild, video och ljud inom sjukvårdssektorn och utvecklar och underhåller en produkt som skapar ett digitalt bild- och videoekosystem till sjukhus. Ett XBMC för operationsrum - kort och gott!

Läs med på: https://distributedmedical.com/

Vårt erbjudande

Om rollen

Om du älskar din hemmabioanläggning, gärna optimerar ljudet i din 7.1-setup och har byggt din egen mediaspelare kommer du fungera och trivas väl i vårt utvecklargäng! Här kommer du få jobba med utvecklingen och underhåll av en produkt för bild, video och ljud-hantering inom sjukvårdssektorn - ett system som skapar ett digitalt bild- och video-ekosystem inom sjukhuset.

Om vi får säga det själva så håller vi som redan jobbar på företaget en hög nivå på utveckling och kunskap inom relevanta områden. Vi har en god förmåga att konvertera idéer och kundkrav till bra och smidiga lösningar och funktioner i vår produkt eller för kundens miljö. Men nu behöver vi stöd av en mer junior utvecklare som kommer arbeta med automationstestutveckling, felsökning på kodnivå och med mindre fristående programmeringsuppdrag inom bolaget. Vidare kommer du vara delaktig i validering av produkt inför release.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Lund. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Din profil

Nu kommer vi till den biten med krav som vi ställer på dig som kandidat. Det finns en del teknisk kompetens som vi inte tror du kan vara utan för att axla rollen. Därför är det ett måste att du har grundläggande förståelse och kunskap inom IT (gärna från bild-, video- och/eller ljudprojekt), mjukvara och nätverk. Förhoppningsvis har du även kunskap och erfarenhet inom objektorientering och objektorienterad programutveckling. Du har erfarenhet av C#/.net och har tidigare använt dig av detta i arbetet. Sist men inte minst bör du ha kunskap och erfarenhet av att skriva unit-tester, av egen, eller andras kod. Har du dessutom varit med och byggt upp en knowledge-base är det ett stort plus!

Bakom all denna tekniska kompetens gömmer det sig även en person och vi har en idé om personliga egenskaper som vi gärna ser att du besitter. I rollen krävs det att man är noggrann, ansvarstagande och strukturerad, så det är vårt första önskemål. Önskan nummer två är att du är bra på att lösa problem och har ett logiskt tankesätt. Tredje önskan är att du är självgående men även en teamplayer, då ett teambaserat utvecklingssätt tillämpas. Vi hoppas att du ser arbetet hos oss långsiktigt då livscykeln för bolagets produkter är lång, ofta ca. 1 år från planering till release.

Har du kommit ända hit och checkat boxarna så är det hög tid att slänga iväg din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Distributed Medical AB med OnePartnerGroup. Du söker tjänsten på www.onepartnergroup.se och ansökningar tas inte emot via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor så slå IT-rekryteringskonsult Eva Karlsdotter en pling på 073-248 47 60 eller knappa ner det och skicka till eva.karlsdotter@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se