Trafikledare till DRT Solutions i Lund

Trafikledare till DRT Solutions i Lund

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet med att organisera anropsstyrd trafik för bl.a färdtjänst och sjukresor och därmed underlätta för människor i vardagen? Då finns det mycket goda chanser att du är rätt person för oss på DRT Solutions.

DRT Solutions erbjuder allt det som krävs för att organisera trafiklösningar på ett modernt, tryggt och rationellt sätt. Det handlar bl.a. om att implementera nya trafiklösningar, leverera komplett beställningscentral eller leverans av vissa moment i en beställningscentrals verksamhet. Vi utför även utredningstjänster och annat analysarbete för kunds räkning. Verksamheten finns idag i Sverige och Norge och DRT Solutions är en del av Samreskoncernen. Läs mer om oss här drtsolutions.eu

Vi söker en trafikledare

Vi letar efter DRT´s « detektiv », som gillar att gräva i det som händer i verksamheten och är nyfiken och vill förstå varför det händer. Det kan t.ex. handla om att det är för få eller för många bilar en viss tidpunkt, att vi har problem med systemet eller att det finns brister i planeringen av körningar.

Du är flexibel och kan tänka « out of the box » och kan ompröva tidigare arbetssätt och metoder och du förstår vikten av att återföra din kunskap in i DRT´s fortsatta utvecklingsarbete.

I rollen som Trafikledare, ansvarar du för att förebygga så att problem av olika slag inte uppstår i verksamheten samt analysera de avvikelser som skett och komma med förbättringsförslag.

Det huvudsakliga syftet med denna funktion är att DRT ska kunna leverera en väl fungerande trafiklösning där vi ständigt förbättrar vår tjänst och eleminerar strukturella och återkommande problem.

Vi erbjuder dig

Du kommer ingå i ett härligt team där man tycker jobbet är roligt och viktigt och fokus ligger på att var och en bidrar för att vi tillsammans ska leverera på bästa sätt gentemot våra kunder.

Ditt arbete kommer utföras framförallt från kontoret i Lund, men en och annan tjänsteresa kommer också förekomma. Du arbetar i ett företag som verkar både nationellt och internationellt.

Vi erbjuder en tjänst där du får ta ett stort eget ansvar i att planera ditt arbete, driva det framåt och få möjlighet att arbeta i en miljö där utveckling och kreativitet står i centrum och där man får påverka och göra skillnad.

Vem är du

För att lyckas och trivas i rollen som Trafikledare har du en naturlig fallenhet för att tänka analytiskt och arbeta strukturerat och kunna pendla mellan fokus på både detaljer och helheten.

Ibland kräver verksamheten extra insatser från dig och andra i teamet och då bidrar du för att lösa uppgiften.

Följande kompetens och språkkrav ställer vi på dig
  • Att du har en avslutad gymnasieutbildning med något år av arbetslivserfarenhet, alternativt har avslutad högre utbildning.
  • Att du kan kommunicera på norska i tal och skrift
  • Att du är en duktig och van användare av Officepaketets olika program
Det är meriterande:
  • Om du har erfarenhet av att ha arbetat med trafikplanering eller logistik
  • Om du har klarat Kjenntmannspröven för Oslo (Geografikunskapstest för taxiförare)
  • Om du har utbildning med inriktning mot logistik.
Bra att veta

Start: Snarast

Anställning: Heltid. Tjänsten startar med en 6 månaders provanställning

Arbetstider: Kontorstid må-fre.

Plats: 1 tjänst i Lund

Så här ansöker du

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Sista dag för att ha skickat in sin ansökan är 2018-09-30. Rekryteringsprocessen pågår löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För specifika frågor gällande tjänsten kontakta ana.dulgher@drtsolutions.eu
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)