Hotelassistent - till DFDS Crown och Pearl Seaways

Hotelassistent - till DFDS Crown och Pearl Seaways

Vi söker kvalificerade kollegor till vårt team. Om du är intresserad av att pröva dina kunskaper i en tjänst som hotellassistent till sjöss, sök denna tjänst.

Vi har ca. 700 hytter ombord så våra fartyg kan ses som stora flytande hotell. Vårt boendeteam ser till att alla våra kabiner är rena och inbjudande så att de skapar ramarna för en bra vistelse. Vi har flera olika typer av kabiner, men oavsett om du reser fem i samma kabin eller har bokat en stor lyxig kabin med dubbelsäng och egen balkong så är kabinen din privata plats under resan där det är viktigt att våra gäster känner sig välkomna och bekväma.

JOBBET

Som hotellassistent kommer du att ingå i vårt Logiteam på 35-45 personer, som ansvarar för att alla våra övernattande gäster får en trevlig upplevelse ombord. Det blir ditt ansvar att se till att kabinerna och allmänna utrymmen är rena och inbjudande. Dessutom ska du finnas tillgänglig för att guida och hjälpa våra gäster så att de alltid får den bästa kundservicen.

90 % av arbetet består av städning av allmän plats och kabiner.
Utöver det kommer dina arbetsuppgifter även vara:

Bistå med att fylla och serva gäster i vår bufférestaurang
Hjälp våra gäster att komma bra ombord vid incheckningen
Assistera på andra avdelningar vid behov såsom vår Tax Free Shop, Espresso House och andra.

DIN PROFIL

Vi tänker oss att du redan arbetar inom området städning eller service.
Du måste kunna tala antingen danska, svenska eller norska, samt kunna kommunicera på engelska.
Du är hjälpsam och gillar att ge bra kundservice.
Du är flexibel, initiativrik, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

DET PRAKTISKA

Arbetet sker ombord på fartyget. Arbetsdagen är vanligtvis mellan 10-13 timmar om dagen.

Vi söker hotellassistenter, både heltid och deltid (Day2Day)

Som Day2Day-ersättare bör du helst kunna arbeta minst 2 pass i månaden. Skiften kan variera från 2 till 10 dagar, och avtalas i samarbete med din chef. Det är att föredra att du arbetar helst torsdag-måndag eller fredag-söndag.

På sikt är det möjligt att bli en del av teamet som Basic-anställd, där du arbetar 14 dagar följt av 14 dagars ledighet.

Lönen följer avtalet mellan DFDS A/S och Metal Maritime. Det är nettoskatt som inte beskattas (DIS) när du är bosatt i EU.

Vi erbjuder gratis kost och logi när du är ombord. När du inte är i tjänst har du möjlighet att koppla av med dina kollegor eller träna i vårt gym. Vi erbjuder även personalförmåner, som inkluderar gratis resor med familj och vänner.

Vill du bli vår nya kollega?

Skicka då din ansökan genom att klicka på ansök nu knappen. Vi läser regelbundet igenom ansökningarna. Om du inte hör av oss inom 6 månader så har din ansökan raderats. Du är då välkommen att skicka en ny ansökan.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dfds.com/en/
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På ruten mellem København og Oslo sejler DFDS to skibe, CROWN SEAWAYS og PEARL SEAWAYS. Skibene fungerer som flydende hoteller og betjener årligt op imod 780.000 passagerer fra hele verden. Hver overfart tager ca. 17 timer, og undervejs er der en lang række tilbud: Fem forskellige restauranter, en vinbar, en pub, Natklub, Diskotek (Crown), Espresso House, Poolområder, Tax Free shopping samt Konferencecenter. Skibenes besætninger består af ca. 350 personer pr. skib. Hotelafdelingen udgør ca. 280 personer, og er dermed den største del af besætningen. Vi har alle et fælles mål om at betjene og give vores gæster en maritim kvalitetsoplevelse på havet. Læs mere om hvad vi tilbyder vores gæster på www.dfdsseaways.dk.