Styckningskunnig Försäljningsledare kött - Stora Coop Lund

Styckningskunnig Försäljningsledare kött - Stora Coop Lund

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vår butik Stora Coop Lund behöver förstärka sitt team med en styckningskunnig Försäljningsledare för Kött.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Vi söker dig som är utbildad styckare eller har motsvarade erfarenhet av att ha arbetat i en köttavdelning med egen styckning. Du kommer att ha ansvar över köttavdelningen. I dina arbetsuppgifter ingår inköp, utveckling av dina avdelningar samt att leda och skapa förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sina roller. Du ansvarar för försäljning, resultat, planering och uppföljning för dina avdelningar och ingår även i butikens ledningsgrupp. Du ska

ha ett gediget intresse för mat och köttet som råvara samt ett bra personligt bemötande med våra kunder.

I ditt arbete ingår att:
 • Leda försäljningsarbetet inom ditt ansvarsområde kött
 • Skapa en säljande inspirerande miljö i butiken
 • Säkerställa den dagliga driften - bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
 • Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
 • Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
 • Arbeta aktivt med fysisk förstörelse och svinn
 • Löpande, inom ditt ansvarsområde, ansvara för arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
 • Aktivt medverka till att Coops hållbarhetspolicy efterlevs
Utbildning:
 • Gymnasieutbildning är ett krav
 • Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande
Erfarenhet/kompetens:
 • Tjänsten kräver erfarenhet och kompetens inom dagligvaru- och/eller detaljhandelsförsäljning eller annat serviceyrke t ex hotell, konferens, restaurang
 • Erfarenhet och kunskaper i styckning är ett krav
 • Dokumenterat goda resultat av försäljning i detaljhandeln är meriterande
 • Dokumenterad erfarenhet av att leda personal är meriterande
Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela butiken. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut.

Kontaktpersoner

Susanne Bured Säljchef

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 38,25 timmar per vecka. Provanställning tillämpas. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.