Application support / System Support / Support Specialist - Consafe Logistics Group

Application support / System Support / Support Specialist - Consafe Logistics Group

Om tjänsten

I rollen som systemsupport kommer du bidra till kundnytta, kundnöjdhet och kundförståelse genom den systemsupport du ger. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där ni tillsammans stöttar kunderna i att lösa incidenter, undersöka grundorsaker och bidra till att kunderna får en större nytta av Consafe Logistics logistikssystemsprodukt Astro. Du kommer arbeta i en bred och varierad roll där dina analytiska färdigheter och problemlösningsförmåga ständigt kommer sättas på prov. Du kommer ta ett stort ägandeskap över inkommande ärenden och hantera dom ”från början till slut”. Rollen är också kommunikativ, kundnära och med kontaktytor såväl internt som externt där det finns ett starkt uttalat fokus på service.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Erfarenhet av systemsupport eller gedigen erfaren som användare av ett logistiksystem
  • Förståelse för komplexa system och applikationer genom utbildning eller användarerfarenhet
  • Kunskap inom server eller nätverk är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska
Som person är du serviceminded, har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lösa tekniska problem. Du har ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemsupport, Application support, support specialist, support, teknisk support, SQL, Windows, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration, Support, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.

Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det dig en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.

Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien.www.consafelogistics.com