Hardware Business Support

Hardware Business Support

Hardware Business Support
Lund

Har du erfarenhet av försäljning och hårdvara? Har du passion för försäljning i kombination med ett starkt tekniskt intresse? Då är här en spännande möjlighet för dig hos oss på Consafe Logistics! 

Om rollen 
I rollen som Hardware Business Support kommer du att arbeta med affärsstöd kring vårt hårdvaruerbjudande som består av handdatorer, datorer till gaffeltruckar, skannrar, röststyrning och skrivare. Vi erbjuder vår hårdvara som en integrerad lösning tillsammans med vårt Warehouse Management System - Astro WMS® och du kommer att arbeta nära vårt säljteam för vår WMS-produkt. 

En viktig förmåga för att lyckas i denna roll är att kunna förstå våra kunders lagerprocesser och utifrån dessa definiera rätt lösning, bestående av både mjukvara och hårdvara. Ditt ansvar blir att definiera rätt hårdvaruverktyg för att stödja de lösningar vi levererar. 

Du kommer fungera som säljstöd både till våra Account Managers och försäljningsansvariga inom hårdvara, men du kan också komma att agera direkt mot våra existerande och potentiella nya kunder varför du behöver vara bekväm med att hantera kundkontakter. Du kommer även att hantera partner- och inköpsrelationer med de ledande hårdvarutillverkarna. Vi har ett nära samarbete med marknadsledande tillverkare av hårdvara för lagerverksamhet så som Zebra Technologies, Honeywell och JLT. Du kommer att ha direktkontakt med dessa leverantörer när det gäller prisförhandlingar, leveransuppdateringar, utbildningar etc. 


"Consafe Logistics är ett företag som erbjuder HW / SW till logistik branschen vilket i dagens samhälle är väldigt aktuellt med en stor potential. Företaget har en stark drivkraft att röra sig framåt och vill utvecklas och växa vilket för mig är viktiga aspekter hos en arbetsgivare, detta gjorde att jag valde att jobba på Consafe.

Framtidsvisionen är att växa och utveckla vårt erbjudande inom hårdvara! Vår ambition är att vara en helhetspartner till våra kunder och hjälpa dem med att välja rätt verktyg för deras process som ger dem en ökad effektivitet i lagret.

Consafe har en öppen dialog med sina medarbetare och uppmuntrar en regelbunden kommunikation vilket jag tycker är bra. Företaget jobbar aktivt med en feedback kultur för att driva vår verksamhet framåt, positiv feedback samt konstruktiv kritik. Det är såklart extra roligt när man gjort något bra och att det faktiskt uppmärksammas som en naturlig del i feedback kulturen."

- Fredrik Boberg, Product Manager HW and SaaS

 

Din profil 
Vi tror att du har flera års erfarenhet av försäljning och/eller inköp av liknande typ av produkter kombinerat med starkt affärsmannaskap. Du skulle förmodligen beskriva dig själv som en ambitiös och driven person som gillar att vara "spindeln i nätet". Dessutom har du en passion för försäljning i kombination med ett tekniskt intresse för de hårdvaruprodukter vi säljer. På Consafe Logistics värdesätter vi lagarbete, därför är ett öppet och stödjande tankesätt viktigt för att trivas inom organisationen. 

För att lyckas i denna roll så är det en fördel om du har erfarenhet av:

  • Försäljning av hårdvara, både produkter och serviceavtal 
  • Hantering av inköp och partnerskap med hårdvaruleverantörer både på taktisk och operativ nivå
  • Zebra / Honeywells produkter eller liknande
  • Team Selling och av att sälja lösningar
  • Lagerprocesser är meriterande
  • God kommunikationsförmåga, flytande svenska och engelska är ett måste

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en modern och trevlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka.  

Du kommer att ha din arbetsplats på vårt huvudkontor i Lund. Vi är ett internationellt företag och du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i andra delar av Sverige och norra Europa. Det kommer att finnas ett begränsat behov av resor inom Norden och ibland även till andra delar av Europa. 

Vi är mycket stolta över att ha blivit utvalda som ett av de 100 bästa karriärföretagen i Sverige för unga yrkesverksamma. Consafe Logistics erbjuder en öppen arbetsmiljö där glädje och professionalism går hand i hand. Att ha kul på jobbet är en viktig del av vår kultur. 

Vilka vi är 
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen. 

Consafe Logistics koncernen har 400 medarbetare med huvudkontor i Lund. Vi stöttar våra globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux och Polen. Den årliga omsättningen är 55 miljoner Euro. JCE Group äger Consafe Logistics sedan 2003.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720-762334, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Säljsupport, Innesäljare, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 18 jan 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.