Vi söker nya stjärnor till Circle K bemanningspool i Lund

Vi söker nya stjärnor till Circle K bemanningspool i LundVi laddar för att bli störst i Sverige på elladdning!

Och fort ska det gå - ÄR DU LADDAD?

Vi laddar för att bli störst i Sverige på elladdning! Och fort ska det gå - ÄR DU LADDAD?

Vi erbjuder dig ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär! Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Just nu söker vi personal som vill arbeta extra hos oss på Circle K. Vi söker dig som vill ingå i vår bemanningspool och arbeta med vareierande arbetsuppgifter på våra fem stationer i Lund.
Du kommer att börja din anställning med en veckas on-boarding innehållande såväl en personlig buddy, praktik och kurser. Allt för att bli trygg i din roll och ha roligt på jobbet!

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!

På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda chanser till karriärmöjligheter på andra stationer.

Du behöver ha B-körkort för manuell bil.

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här

Arbetstider: varierande/flexibla arbetstider, vi ser att du kan tänka dig att arbeta morgon-, dag-, kväll-, natt- och helgpass.

Anställningsform: timanställning

Stationerna som ingår i bemanningspoolen;

Circle K Lund Magistratsvägen
Circle K Lund Södra
Circle K Lomma
Circle K Flädie
Circle K Staffanstorp

Med tanke på att du kommer arbeta på flera olika stationer ser vi gärna att du har tillgång till egen bil.

Ansök senast: 12 februari 2020, urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast!

Kontaktperson: Emilia

Telefonnummer: 046-131 301

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

* Interna Circle K-kandidater eller om du tidigare varit anställd hos oss är välkommen att ta en första kontakt med Store Manager (per mail eller telefon) men tjänsten sökes via rekryteringsannonsen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen. Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö. ACT with PRIDE är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar vårt DNA, kärnan i vårt företag som genomsyrar allt vi gör. PRIDE står för People, Results, Improvement, Development och Entrepreneurship.