Operativ inköpare med teknisk bakgrund till Cervitrol AB i Lund

Operativ inköpare med teknisk bakgrund till Cervitrol AB i Lund

Om kunden
Cervitrol AB har ända sedan starten 1974 fungerat som teknisk problemlösare, innovatör och kontraktstillverkare inom områdena mekanik, elektronik och sensorik. Med kundorderstyrd tillverkning i en modern och ändamålsenlig maskinpark ges möjlighet till snabb och flexibel bearbetning och tillverkning av detaljer, för både prototyper och modeller med korta ledtider. Med lång och bred erfarenhet i branschen hjälper Cervitrol AB sina kunder att konstruera lösningar för kapsling, maskiner, sensorer m.m., samt att utveckla elektronik och mjukvara till bl.a. inbyggda system, sensorer, mätsystem och industristyrningar.

Vi söker nu en tekniskt sinnad inköpare som kan jobba operativt med inköp hos Cervitrol AB i Lund.

Arbetsbeskrivning
På Cervitrol arbetar idag ett 30-tal medarbetare i olika funktioner. Produktionen supportas av avdelningar för Inköp, Beredning/Produktionsteknik och Planering. Du som operativ inköpare kommer du att jobba tillsammans med två kollegor på inköpsavdelningen och dina arbetsuppgifter är primärt att
  • utifrån en bristlista lägga lämpliga inköpsordrar
  • registrera inkommande ordererkännande och uppdatera system med leveransinformation
  • leveransbevaka att ordrar kommer på utsatt tid och uppdatera avvikelser
  • attestera leverantörsfakturor och hantera avvikelser
  • hantera kvalitetsavvikelser mot leverantör
Materialet handlar framförallt om elektroniska komponenter och ritningsbundet material som ex. mönsterkort, bearbetad mekanik och kapslingar samt trycksaker. Leverantörerna är både svenska och utländska.

Utbildning
Du bör ha relevant utbildning från ex. ekonomiskt-, juridiskt- eller tekniskt- program.

Erfarenhet
Du bör ha en elektronikbakgrund med minst något års erfarenhet och har en stor fördel av att ha handlat med liknande material.

Personliga kvalifikationer
Som person är du en administrativ talang med ett stort teknisk intresse och förståelse. Du trivs att jobba på ett mindre företag där du ser möjligheter, snarare än hinder, i att verka utanför boxen när det krävs. I övrigt är du en positiv lagspelare, du har viljan och förmågan att kunna driva dig själv och har lätt för att jobba ur ett helhetsperspektiv.

Lön och anställningsvillkor
Du kommer primärt erbjudas en anställning som uthyrd via Palm & Partners Professional med fast månadslön enl. ö.k.

Ansökan
Skicka din ansökan via länken (eller via https://career.palmpartners.se/lediga-tjanster) redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail: niclas.arheden@palmpartners.se alternativt på tel. 0733897675.

Startdatum
Snarast möjligt enl. ö.k.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.