IT Support till Capio

IT Support till Capio

Har du ett intresse för IT och söker nya utmaningar? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om företaget
Capio är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag. Förutom i Sverige har vi verksamheter i Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. I Sverige finns Capio från Umeå i norr till Ystad i söder och erbjuder vård inom områdena primärvård, somatisk och psykiatrisk specialistvård samt akutvård.
Vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient. Vår personalstyrka på över 13 000 medarbetare har detta som riktmärke i sitt arbete, varje dag. I våra fem verksamhetsländer tog vi, 2017, emot 5,1 miljoner patienter.

Om tjänsten
I rollen som IT support kommer du framförallt att jobba med installation, support och felsökning av lokal IT utrustning. Du arbetar ute på våra 32 olika vårdcentraler runt om i Skåne, och din arbetsdag kommer att bestå av teknisk felsökning, problemlösning och service, där ärenden kommer in via ett ärendehanteringssystem.

Du kommer bland annat att jobba med installation, support och felsökning av lokal IT-utrustning (klienter, skrivare, scanners, MTA (Medicinteknisk utrustning), telefoner, datakommunikation etc.) ute på Capios olika vårdcentraler. Nu pågår ett stort projekt där samtliga datorer uppgraderas till Windows 10 där du kommer ha en primär roll i ansvaret samt medverka och driva förändringsarbete inom IT på de lokala vårdcentralerna.

Om dig
Som person vill vi att du är engagerad, driven och social. Du är fokuserad, kvalitetsmedveten och förstår vikten av prioritering och planering i arbetsvardagen. Du gillar att ta ett stort ansvar i ditt eget arbete och kommer gärna med förslag och idéer som kan effektivisera vardagen i teamet. En del i rollen innebär arbeta i nära samarbete med den centrala IT-drift/supportavdelningen i syfte att upprätthålla hög tillgänglighet och avhjälpa fel för användarna. Du behöver ha goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk. Detta inkluderar då bl.a. Windows 7 och 10 samt skrivarhantering i nätverk.

Viktigt för tjänsten:
  • IT kunnig
  • Körkort + egen bil
  • Svenska i tal och skrift
  • Har viss kunskap om switchar, routing etc
Meriterande för tjänsten:
  • Altiris kunskap
  • Active Directory kunskap
  • Arbetat med IT-support inom vården (och känner till dessa system)
  • Är van vid att arbete med ärendehanteringssystem (Nilex)
Om anställningen
Tjänsten är med start 1 maj och löper tillsvidare. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas 1 maj och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.