Platschef till Byggnadsaktiebolaget Gösta Bengtsson, Öresundsregionen

Platschef till Byggnadsaktiebolaget Gösta Bengtsson, Öresundsregionen

Platschef byggproduktion
Öresundsregionen


Byggnads AB Gösta Bengtsson är i en spännande tillväxtfas med en årlig produktion om cirka 200-300 bostäder per år och många nya projekt på gång. Nu förstärks verksamheten med ytterligare en platschef till Öresundsregionen.

"Den stora fördelen med detta jobbet är de växlande arbetsuppgifterna och möjligheten till stort ansvar under frihet. Man ges möjligheten att själv styra över sin arbetsplats och kan sträva efter att arbetet utförs enligt det riktlinjer man själv skapar."

- Jimmie Strömdahl, Arbetschef

Om tjänsten

Som platschef har du en viktig och central roll i våra projekt. Du är med från projektering till slutbesiktning och överlämnande till kund. Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, kvalitet och ekonomi. Du ingår i ett team med entreprenadingenjör och arbetschef. Det ingår i tjänsten att leda våra underentreprenörer samt i förekommande fall vår egen personal.

Arbetsplatserna är i huvudsak i Öresundsregionen.

Din profil

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet av planering och arbetsledning inom byggproduktion, som arbetsledare eller platschef.

För att lyckas i rollen som platschef är det viktigt att kunna skapa goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra och med ditt goda ledarskap och kommunikation skapar du ett gott arbetsklimat och engagemang i och för projekten.

Vi erbjuder

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal samt erbjuder:
  • Friskvård
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Utbildningsmöjligheter
  • Karriärsteg
  • Team-aktiviteter
  • Planerar ditt eget arbetsschema
Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering AB. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Byggnads AB Gösta Bengtsson

Byggnads AB Gösta Bengtsson är ett bygg- och fastighetsbolag med lång erfarenhet. Vi strävar ständigt efter hög kvalitet i allt vi utför och att kunden skall känna stor kundnöjdhet. Vår huvudsakliga verksamhet är att producera bostäder åt våra kunder och samarbetspartners. I nuläget har vi en årlig produktion om cirka 200-300 bostäder per år. I det egna fastighetsbolaget har vi cirka 60 lägenheter vilket utökas via egna nya byggprojekt. Bolaget har idag 20 medarbetare och med samarbetspartners inräknat sysselsätter vi cirka 70 personer.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 feb 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.