Studenter sökes till Byggmax kundtjänst i Lund

Studenter sökes till Byggmax kundtjänst i Lund

Vill du hjälpa människor att förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar.

Om företaget
Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten. Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet.

Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagsskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel!

Om tjänsten
Byggmax kundtjänst söker nu efter fler fantastiska medarbetare som kan hjälpa till att förstärka upp teamet under högsäsong. Arbetet består av att med trevligt bemötande ta emot kunder/leverantörer via telefon och mail samt att besvara våra kunders olika frågor och lösa deras problem på bästa sätt.

Du kommer att jobba i ett lag där vi jobbar tätt och tillsammans men även mycket individuellt för att hjälpa våra kunder och även kollegor i hela företaget. Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera service i världsklass och i utbyte ger vi dig ett spännande och roligt arbete i en fantastik arbetsgrupp!

Vår kundtjänst i Lund förser den norska, finska och svenska marknaden med support och vi söker därmed medarbetare med kunskap inom dessa språk. Det finska teamet supporterar både finska och svenska marknaden och det svenska teamet ger service till svenska och norska marknaden. För att skapa bästa förutsättningar inför sommaren påbörjar vi första rundan av inskolningen under maj.

Om dig
Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge utmärkt service. Norska och/eller finska i tal och skrift är starkt meriterande.

Meriterande för tjänsten är:
  • Har en utmärkt känsla för service
  • Är något av en tävlingsmänniska och tycker om att arbeta mot uppsatta mål
  • Har en mycket god social kompetens
  • Har god förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp
  • Är en engagerad och ansvarstagande person
  • God datorvana
  • Flytande svenska i tal och skrift (detta gäller oavsett finsk, norsk eller svensk marknad)
  • Goda kunskaper i engelska tal och skrift
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper!

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start i maj och löper till och med augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas i maj och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liridona Brahimi på telefon 0736847282 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, lund, byggmax, kundservice, service, telefoni, support, student, sommarjobb
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.