Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Byggmax i Lund

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Byggmax i Lund

Om tjänsten
Byggmax kundtjänst söker nu efter en norsktalande medarbetare som kan hjälpa till att förstärka upp teamet. Arbetet består av att med trevligt bemötande ta emot kunder/leverantörer via telefon och mail samt att besvara våra kunders olika frågor och lösa deras problem på bästa sätt.

Du kommer att jobba i ett lag där vi jobbar tätt och tillsammans men även mycket individuellt för att hjälpa våra kunder och även kollegor i hela företaget. Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera service i världsklass och i utbyte ger vi dig ett spännande och roligt arbete i en fantastik arbetsgrupp!

Vår kundtjänst i Lund förser den norska, finska och svenska marknaden med support. Det finska teamet supporterar både finska och svenska marknaden och det svenska teamet ger service till svenska och norska marknaden. Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och löper till och med 31 december. Din arbetsplats är i Lund.

Viktigt för tjänsten:
  • Flytande norska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete inom servicebranschen
Om dig
Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare dock behöver du ha arbetat inom servicebranschen. Det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge utmärkt service.

Meriterande för tjänsten är:
  • Ha en utmärkt känsla för service
  • Är något av en tävlingsmänniska och tycker om att arbeta mot uppsatta mål
  • Ha en mycket god social kompetens
  • Ha god förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp
  • Är en engagerad och ansvarstagande person
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper!

Om företaget
Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten. Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet.

Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagsskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel!

Kontaktuppifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via Adecco 0736 84 72 82 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Kundtjänst, Lund, Byggmax, Kundservice, Service, Telefoni, Support, Malmö, Adecco
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.